No SSO cookie

Perez: Sa fim in continuare realisti!

voteaza
(0/ 0)
Perez: Sa fim in continuare realisti!
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sergio Perez a dorit sa ramana cu picioarele pe pamant dupa cea de-a treia zi de teste de la Barcelona, la capatul careia a obtinut cel mai rapid timp al saptamanii. Astfel, mexicanul a spus ca nu se gandeste la victorie in Marele Premiu al Australiei si ca mai are de muncit pana sa se poata gandi la asa ceva.

 
 
Mexicanul Sergio Perez si-a indemnat fanii la calm si le-a transmis acestora ca timpul excelent obtinut in ziua a treia a sesiunii de teste de la Barcelona, ultima dinainte de startul oficial al sezonului din Formula 1, nu inseamna neaparat ca pilotul Sauber se poate bate la obtinerea victoriei de cursa in Marele Premiu al Australiei.

Perez a obtinut cel mai rapid timp al zilei, precum si cel mai bun timp al tuturor celor trei zile de teste ale sesiunii de la Barcelona. In ciuda acestei performante, mexicanul spune ca atat el, cat si echipa sa mai au mult de munca pana sa se poata lupta la obtinerea unor rezultate asemanatoare in cursele oficiale.

''Oamenii cred ca acum o sa ma duc la Melbourne si o sa castig, dar trebuie sa fim realisti. Acest lucru nu se va intampla!''
a declarat extrem de categoric pilotul care urmeaza sa-si faca debutul oficial in F1 in cursa australiana de la finele acestei luni.

'' Cu siguranta intotdeauna este loc de mai bine, atat din partea mea, cat si din partea masinii. Nu stiu cat de mult se mai poate progresa, dar mai mult ca sigur putem fi mai buni. ''
si-a incheiat declaratia tanarul pilot Sauber.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1361 :: 18.45MB