No SSO cookie

Organizatorul sud-coreean concediat replica dur

voteaza
(0/ 0)
Organizatorul sud-coreean concediat replica dur
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Yung Cho Chung, organizatorul sef al Marelui Premiu al Coreei de Sud din 2010 concediat acum cateva zile, va actiona in instanta decizia, din ratiuni de incalcare a procedurilor de demitere din aceasta functie.

 
 
Organizatorul sef al Grand Prixului de Formula 1 al Coreei de Sud, Yung Cho Chung, se pregateste sa conteste decizia conform careia a fost concediat din functia detinuta in 2010.

Decizia companiei KAVO, compania responsabila de buna organizare a primului mare premiu al Coreei de Sud, a fost luata la doar o luna dupa ce Chung a fost premiat de Federatia Internationala de Automobilism cu distinctia pentru cel mai bun promoter al sezonului 2010. In privinta motivarii deciziei de demitere a coreeanului, aceasta a fost pusa pe seama ''managementului prea libertin'' al acestuia.

In acest moment, se pare ca Yung Cho Chung pregateste inaintarea unei actiuni in instanta impotriva KAVO, principala acuza adusa companiei fiind nerespectarea procedurii de demitere a sa. Acest lucru a fost confirmat insusi de purtatorul de cuvant al companiei KAVO, Jung Ji-Hyun, cel care a spus despre Chung ca este in discutii in acest moment cu consilierii sai pentru a hotari exact modul in care ii va da in judecata pe cei de la KAVO.

In spatele deciziei de concediere a lui Chung se pare ca stau atat intarzierea in finalizarea constructiei circuitului de la Yeongnam, cat si depasirea bugetului si manevrarea gresita a cheltuielilor.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1058 :: 22.11MB