No SSO cookie

Oficialii McLaren, impresionati de circuitul sud-coreean

voteaza
(0/ 0)
Oficialii McLaren, impresionati de circuitul sud-coreean
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mecanicii McLaren nu vad in circuitul din Coreea de Sud o provocare de nestapanit, considerand pista ca una buna si favorabila unui spectacol deosebit.

 
 
Primele impresii ale mecanicilor McLaren cu referire la noul circuit al Coreei de Sud, care va debuta in calendarul Formula 1 la sfarsitul acestei saptamani, sunt extrem de favorabile.

Circuitul de la Yeongnam a primit unda verde din partea Federatiei Internationale de Automobilism doar cu doua saptamani in urma si existau numeroase ingrijorari atat din partea unor piloti, cat si a unor mecanici in privinta soliditatii pistei. Astfel, se faceau speculatii cum ca suprafata ar putea prezenta crapaturi dupa primele zile sau ar putea chiar ceda.

Cu toate acestea, dupa o prima analiza a circuitului in ziua de miercuri, inginerul sef de curse McLaren Phil Prew a declarat ca pista este gata de show si ca totul pare in regula.

''Chiar am pasit pe circuit in aceasta dimineata impreuna cu ceilalti ingineri ai echipei si trebuie sa spun ca sunt extrem de impresionat de ceea ce am vazut'', a spus Prew. ''Suprafata circuitului, in ciuda asezarii sale extrem de recente si in ciuda faptului ca ramane o necunoscuta in oarecare masura, nu mi s-a parut sa arate deloc rau si nu a prezentat niciun fel de urma uleioasa.'' a adaugat inginerul McLaren.

Phil Prew a admis ca noul circuit va reprezenta o provocare pentru ingineri si mecanici, dar in niciun caz aceasta nu poate fi privita ca o provocare de nestapanit. Adaptabilitatea la conditiile schimbatoare, rapiditatea cu care se va reusi aceasta adaptare si inspiratia de moment, acestia vor fi factorii decisivi pentru obtinerea unor rezultate bune la Yeongnam, din punctul de vedere al lui Prew.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1061 :: 22.11MB