No SSO cookie

Noile echipe F1 ar trebui trimise in GP2!

voteaza
(0/ 0)
Noile echipe F1 ar trebui trimise in GP2!
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Aceasta declaratie apartine presedintelui Ferrari, Luca di Montezemolo.

 
 
Luca di Montezemolo a declarat ca noile echipe care au intrat in Formula 1 ar trebui trimise la GP2 din cauza ca sunt mult prea incete comparativ cu echipele deja consacrate. Acesta doreste de asemenea ca FIA sa introduca o a treia masina pentru fiecare echipa.

Montezemolo a reinceput atacul asupra noilor echipe in urma faptului ca Fernando Alonso a pierdut sansa de a castiga Grand Prix-ul Canadei din cauza aglomerarii de pe circuit. Presedintele celor de la Ferrari a declarat ca Alonso nu a putut sa conduca la parametri maximi din cauza aglomerarii.

Acesta a declarat pentru Gazzetta delo Sport ca este inadmisibil ca masinile care au performante de GP2 sa participe la cursele F1. Montezemolo a declarat ca Ferrari a avut timpii necesari pentru a castiga Grand Prix-ul canadian, dar este imposibil sa te strecori printre atatea masini incete care ingreuneaza ritmul curselor.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0750 :: 17.78MB