No SSO cookie

Mosley il ataca dur pe Montezemolo

voteaza
(0/ 0)
Mosley il ataca dur pe Montezemolo
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Max Mosley l-a criticat extrem de dur pe Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari, despre care a spus ca face rau sportului prin avantajele pe care le cere pentru echipele mari din Formula 1.

 
 
Max Mosley, fostul presedinte al Federatiei Internationale de Automobilism( FIA) l-a atacat dur pe presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, spunand despre acesta ca nu face decat sa sporeasca problemele existente in Formula 1 in acest moment.

Mosley a fost sprijinit de Ferrari in procesul intentat impotriva publicatiei News of the World, dar asta nu l-a impiedicat acum sa spuna tot ceea ce crede despre conducatorul italian. Astfel, britanicul spune ca Montezemolo isi vede doar propriul interes si ca vrea cu orice pret ca Formula 1 sa fie o lume a bogatilor, o lume inchisa in care nimeni sa nu aiba acces.

Fostul presedinte FIA a criticat presiunile pe care le face Montezemolo pentru a se diminua numarul echipelor din Formula 1 si pentru a se aproba posibilitatea echipelor mari de a concura cu trei masini si de a realiza mai multe sesiuni de teste.

'' Problema lui Luca este ca el nu a trebuit niciodata sa construiasca o echipa din nimic si nu stie cat de greu este acest lucru. Formula 1 are foarte multe probleme in acest moment, iar Montezemolo nu face nimic altceva decat sa le inmulteasca. '' si-a incheiat discursul critic Max Mosley.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0773 :: 17.78MB