No SSO cookie

Montezemolo ar putea lasa Formula 1 pentru politica

voteaza
(0/ 0)
Montezemolo ar putea lasa Formula 1 pentru politica
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Luca di Montezemolo, actualul presedinte al echipei de F 1 Ferrari, ar putea sa urmeze o cariera in politica si sa faca parte din coalitia care nu-l mai doreste pe Silvio Berlusconi, actualul premier al Italiei, la guvernare.

 
 
Presedintele echipei de Formula 1 Ferrari, italianul Luca di Montezemolo, ar putea parasi scena Marelui Circ pentru a ocupa o pozitie in viitorul guvern peninsular.

Di Montezemolo a fost numit presedinte la Ferrari in anul 1991, echipa cunoscand o perioada extraordinara sub conducerea lui. Astfel, Ferrari a obtinut in cei 19 ani sase titluri mondiale la piloti si nu mai putin de opt victorii finale la constructori.

Italianul in varsta de 63 de ani ar putea face parte din coalitia care se zvoneste ca ar dori sa-l demita pe actualul premier al Italiei, Silvio Berlusconi. Acesta din urma se va supune unui vot de incredere in Parlament in data de 14 decembrie, iar in cazul in care lucrurile nu vor merge bine pentru proprietarul echipei de fotbal AC Milan, Montezemolo ar putea chiar sa fie numit in functia de premier.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2601 :: 22.15MB