No SSO cookie

Montezemolo: Ecclestone este vital pentru Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Montezemolo: Ecclestone este vital pentru Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, spune ca prezenta lui Bernie Ecclestone la timona Formula 1 este una extrem de importanta si ca acest sport fara Ecclestone ar fi unul mult mai sarac.

 
 
Luca di Montezemolo, presedintele echipei de Formula 1 Ferrari, a declarat ca Bernie Ecclestone trebuie sa continue sa detina controlul in Marele Circ, pentru ca aceasta competitie sa functioneze in continuare cu succesul de acum.

Exista zvonuri conform carora mai multi proprietari ai teamurilor din F 1 si-ar dori sa paraseasca sportul din 2013 si sa formeze o alta competitie. Referitor la acestea, italianul a spus ca orice este posibil si ca viitorul nu este deloc cert nici pentru el, nici pentru alti oameni importanti din F 1, dar ca, din punctul sau de vedere, pentru ca un echilibru sa existe in continuare, Ecclestone trebuie sa ramana aproape de acest sport.

'' Avem nevoie de oameni cu experienta, credibilitate si personalitate, care sa vorbeasca despre viitorul Formula 1, iar Bernie, care este regele lumii, de fapt regele galaxiei, trebuie sa fie acolo nu doar pentru a-si proteja propria afacere, dar si pentru a apara interesele acestui sport, asa cum face de atatia ani.'' a declarat Luca di Montezemolo.

In privinta momentului in care lui Ecclestone ii va trebui gasit un succesor la timona F 1, Montezemolo a spus ca aceasta decizie ar trebui luata numai si numai cu acordul lui Ecclestone si ca omul care-l va inlocui va trebui sa fie unul asemanator acestuia, cu aceeasi energie si forta.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1335 :: 17.78MB