No SSO cookie

McLaren vrea cu orice pret locul doi la constructori

voteaza
(0/ 0)
McLaren vrea cu orice pret locul doi la constructori
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Martin Whitmarsh, managerul McLaren, a declarat ca principalele obiective ale echipei sale in Abu Dhabi vor fi sa-l sprijine pe Hamilton in incercarea de a castiga cursa, dar mai ales sa-si asigure locul doi in clasamentul constructorilor.

 
 
Pentru McLaren Mercedes, cea mai importanta lupta din acest final de sezon in Formula 1 a ramas lupta pentru locul doi in clasamentul constructorilor, in conditiile in care titlul a fost deja adjudecat de Red Bull.

Martin Whitmarsh, managerul McLaren, a declarat ca prioritatea echipei sale este in acest moment pastrarea celor 32 de puncte avantaj fata de echipa de pe locul trei, Ferrari, si chiar marirea acestui avans.

'' Cu toate ca a fost extrem de frustrant pentru toata lumea de la McLaren sa fim eliminati din lupta pentru titlul constructorilor in Brazilia, suntem cu totii extrem de determinati sa ne pastram locul doi, si sa marim diferenta pana la locul trei ocupat de Ferrari. '' a declarat Whitmarsh.

Obiectivul minim al echipei in Abu Dhabi va fi, conform lui Whitmarsh, o dubla clasare in puncte, asta asigurand in mare parte locul doi de la echipe. De aceea, boss-ul McLaren a dorit sa faca si un apel la prudenta celor doi piloti ai sai, nedorindu-si ca acestia sa fie implicati in incidente inutile.

Whitmarsh s-a referit si la sansele inca existente ale lui Lewis Hamilton de a obtine un nou titlu mondial la piloti, spunand ca echipa isi doreste sa-i ofere britanicului un plan de bataie ireprosabil, o masina cat mai bine pusa la punct si o strategie inteligenta pentru ca acesta sa lupte pana in ultimul moment pentru a-si atinge visul de a redeveni campion mondial.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1629 :: 22.15MB