No SSO cookie

Max Mosley il contesta pe Fernando Alonso

voteaza
(0/ 0)
Max Mosley il contesta pe Fernando Alonso
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Max Mosley, fostul presedinte FIA, este de parere ca un titlu castigat de Alonso la o diferenta de sapte puncte sau mai putin ar fi lipsit de valoare, in urma evenimentelor din Germania, cand Massa i-a oferit victoria spaniolului dupa o directiva de echipa.

 
 
Fostul presedinte al Federatiei Internationale de Automobilism, Max Mosley, a declarat ca este de parere ca un eventual titlu obtinut de Fernando Alonso la o diferenta mica de puncte ar fi nedrept si nemeritat de iberic.

Cu doar doua etape inainte de finalul sezonului 2010, Alonso conduce ierarhia generala a pilotilor, cu un avantaj de doar 11 puncte fata de ocupantul locului secund, australianul Mark Webber. Alonso a avut o prima jumatate de sezon dezamagitoare, dar a recuperat extrem de mult in ultimele sapte curse, dintre care a castigat patru.

Prima dintre cele patru victorii a fost obtinuta de spaniol in circumstante speciale, primul loc fiindu-i practic oferit de catre coechipierul sau, Felipe Massa, in Germania.

Mosley crede ca tocmai din cauza acelei victorii, care i-a adus lui Alonso un plus de sapte puncte meritate, spaniolul ar avea un titlu ilegitim daca s-ar impune la o diferenta de sapte puncte sau mai putine. '' Din punctul meu de vedere, ar fi trebuit ca macar cele sapte puncte obtinute de Alonso dupa depasirea lui Massa sa-i fie retrase lui Fernando. '' a declarat Mosley, care crede ca titlul ar fi lipsit de valoare si de credibilitate pentru spaniol daca ar fi obtinut in aceste circumstante.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1357 :: 22.11MB