No SSO cookie

Massa: Nu am nimic cu Lewis

voteaza
(0/ 0)
Massa: Nu am nimic cu Lewis
Formula 1 · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Brazilianul Felipe Massa a negat ca ar exista un conflict deschis intre el si Lewis Hamilton, in ciuda numeroaselor coliziuni dintre cei doi petrecute pe durata acestui sezon.

 
 

Brazilianul Felipe Massa a insistat ca nu exista niciun conflict intre el si britanicul Lewis Hamilton, in ciuda unui nou incident petrecut in Marele Premiu al Indiei. Cei doi s-au acrosat la New Delhi, acesta fiind al saselea contact dintre ei in 2011.

'' Nu am nimic cu el. Zero. Daca l-as vedea acum, nu as avea nicio problema sa vorbesc cu el. '' a declarat nervos sud-americanul dupa cursa indiana. In ceea ce priveste presupusul moment dinaintea cursei in care britanicul a incercat sa ingroape ''securea razboiului'' si Massa a refuzat, pilotul Ferrari a spus: '' Nu a incercat nimic. Eu am incercat sa vorbesc cu el, iar el m-a ignorat, asa cum a facut si in alte randuri. Apoi, dupa momentul de reculegere, mi-a urat sa am o cursa buna si a plecat. ''

Massa a vorbit si despre penalizarea primita in cursa din India in urma acrosajului cu Lewis Hamilton. Astfel, brazilianul este de parere ca nu a gresit cu nimic si ca pedeapsa sa a fost una gratuita. '' Am franat mai tarziu ca el, eram in fata, nu l-am vazut cand a venit in stanga mea si nu am incercat decat sa-mi urmez trasa normala. El m-a lovit in roata din spate si consider ca nu am gresit cu nimic. '' a descris Massa incidentul.

Pilotul Ferrari a incheiat prin a spune ca nu stie daca Lewis Hamilton ii poarta pica sau daca are ceva cu el personal, dar ca acesta ar trebui sa inceteze odata pentru totdeauna cu stilul de pilotaj agresiv care nu face altceva decat rau tuturor.

Indiciul zilei, 31.10.2011, este : Halloween

CLICK PENTRU A ADAUGA INDICIU

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de carmenflorin

Ce vreti sa zica si el acum....nu castigi daca nu este rivalitate.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2112 :: 22.17MB