No SSO cookie

Massa, cel mai rapid in ultima zi la Barcelona

voteaza
(0/ 0)
Massa, cel mai rapid in ultima zi la Barcelona
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Felipe Massa a impresionat in ultima zi a testelor de la Barcelona, reusind cel mai rapid timp, cu opt zecimi de secunda mai bun decat cel al ocupantului pozitiei secunde, australianul Mark Webber.

 
 
Brazilianul Felipe Massa, pilot al echipei de Formula 1 Ferrari, a obtinut cel mai rapid timp al zilei a patra a sesiunii de teste de la Barcelona, din Spania. Sud-americanul a fost urmat in ierarhia zilei de Mark Webber, de la Red Bull Racing, si de Sebastien Buemi, de la Toro Rosso.

Massa a avut o zi extrem de productiva, ducand pana la capat nu mai putin de 121 de tururi, record al zilei, la egalitate cu venezuelanul Pastor Maldonado. Brazilianul s-a impus extrem de clar in fata lui Webber, cel care a avut un timp la opt zecimi de secunda distanta de cel al pilotului Ferrari.

Buemi a continuat sirul evolutiilor excelente ale pilotilor Toro Rosso si a prins al treilea timp al zilei, dupa ce a parcurs 90 de tururi. In urma tanarului elvetian, s-au clasat germanul Nick Heidfeld, cel care a avut parte de mici probleme cu sistemul KERS, si Lewis Hamilton, cel care a demonstrat ca fiabilitatea noului McLaren este in crestere, efectuand 107 tururi.

La capitolul probleme tehnice, Jarno Trulli a fost ''liderul'', italianul provocand un accident si incheindu-si sesiunea de teste dupa numai 18 tururi efectuate. Nici pentru Jerome D'Ambrosio si Michael Schumacher n-a fost o zi prea fasta, ambii acuzand probleme de ordin mecanic.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0787 :: 17.78MB