No SSO cookie

Maldonado este nerabdator sa-si afle viitorul

voteaza
(0/ 0)
Maldonado este nerabdator sa-si afle viitorul
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul venezuelan Pastor Maldonado a declarat ca-si doreste ca situatia sa sa se clarifice cat mai curand si sa afle daca va primi un loc de pilot titular in cadrul echipei Williams pentru sezonul 2011.

 
 
Pastor Maldonado, campionul en-titre din GP 2, spera sa afle in zilele urmatoare daca va primi un loc de pilot titular la Williams pentru sezonul viitor, dupa ce a realizat primele teste pentru echipa la Abu Dhabi.

Pilotul venezuelan a efectuat 81 de tururi pentru Williams, stabilind al optulea timp al zilei si asteapta sa vada daca va primi locul ramas vacant dupa plecarea lui Nico Hulkenberg. Primul pilot Williams, brazilianul Rubens Barrichello, a fost deja confirmat si se va regasi si sezonul viitor la bordul monopostului pe care l-a pilotat in 2010.

Maldonado s-a declarat multumit de evolutia sa in testele pentru Williams si a declarat ca vrea sa stie cat mai repede daca va pilota sau nu in Formula 1 anul viitor. '' Mi-am facut datoria. Cred ca am progresat impreuna si ne-am imbunatatit performantele tur dupa tur. '' a declarat pilotul in varsta de 25 de ani.

Pastor Maldonado a mai testat la Abu Dhabi si pentru echipa Hispania, pentru care va alerga si in zilele de vineri si sambata, in cadrul testelor Pirelli pentru pneuri.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1016 :: 22.04MB