No SSO cookie

Lucrurile incep sa se aseze pentru Mercedes

voteaza
(0/ 0)
Lucrurile incep sa se aseze pentru Mercedes
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Evolutiile masinilor Mercedes GP din cea de-a doua jumatate a sezonului 2010 dau sperante reale managerului echipei, Ross Brawn, pentru sezonul viitor si pentru posibilitatea de a se lupta la victorii de curse.

 
 
Echipa de Formula 1 Mercedes GP poate sa se declare in sfarsit multumita de evolutiile celor doi piloti, la capatul unui sezon destul de dificil, presarat cu rezultate mai degraba dezamagitoare.

Mercedes era considerata la debutul sezonului ca una dintre echipele care se va bate la victorii si care ar putea ataca cele doua titluri, insa in realitate lucrurile nu au stat nicidecum asa. Pilotii Mercedes nu au reusit sa se ridice la nivelul pilotilor celor trei echipe din fata, Red Bull, McLaren si Ferrari, avand prestatii mai degraba mediocre.

Totusi, in partea a doua a sezonului, atat Nico Rosberg, cat mai ales Michael Schumacher au aratat o crestere de forma remarcabila. Acest lucru a putut fi observat si in Marele Premiu al Coreei de Sud, in ciuda faptului ca Mercedes nu a plecat de la Yeognam decat cu 12 puncte.

Michael Schumacher a facut probabil cea mai buna cursa a sa din sezonul in curs, incheind pe pozitia a patra, dupa ce plecase de pe noua pe grila de start, in timp ce Nico Rosberg a avut ghinion, fiind acrosat de Mark Webber in momentul in care se lupta pentru o pozitie pe podium.

'' Ne-a luat mai mult timp decat ne-am fi asteptat, dar observam aceste mici progrese de la cursa la cursa si punem totul cap la cap pentru a fi pregatiti in sezonul viitor sa atacam performante mai reusite decat cele de anul acesta. '' a declarat Ross Brawn, managerul Mercedes.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0744 :: 17.78MB