No SSO cookie

Lotus tinteste mijlocul clasamentului

voteaza
(0/ 0)
Lotus tinteste mijlocul clasamentului
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa de Formula 1 Lotus, debutanta in sezonul 2010, isi propune pentru anul urmator o clasare in jurul mijlocului clasamentului constructorilor.

 
 
Directorul tehnic al echipei de Formula 1 Lotus, Mike Gascoyne, a declarat ca are incredere ca echipa sa poate sa atace o pozitie la mijlocul clasamentului constructorilor in sezonul 2011.

Lotus s-a aflat in 2010 la sezonul de debut in F 1 si, in ciuda faptului ca nu a reusit sa obtina niciun punct, echipa a fost cea mai buna dintre debutante, depasind atat Hispania, cat si Virgin.

In privinta sezonului urmator, conducerea echipei a facut deja pasi importanti in realizarea unui progres. Astfel, motorul va fi furnizat de Renault, in timp ce cutia de viteze si sistemul hidraulic vor veni chiar de la Red Bull, campionii la constructori si piloti in 2010.

Gascoyne a fixat si tintele imediate ale echipei sale, spunand ca Lotus trebuie sa intre in competitie stransa cu Williams, Force India, Toro Rosso sau Sauber si ca nu trebuie sa-si mai propuna doar un modest loc zece, asa cum a facut-o in sezonul recent incheiat. De asemenea, Mike Gascoyne a subliniat si ca lucrurile s-au asezat pentru echipa sa si ca inginerii si mecanicii au acumulat acum o experienta importanta, experienta care-i poate ajuta sa atace un loc sase-sapte in ierarhia constructorilor.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1127 :: 17.78MB