No SSO cookie

LIVE, duminica, ora 15:00: MP de Formula 1 al Marii Britanii

voteaza
(0/ 0)
LIVE, duminica, ora 15:00: MP de Formula 1 al Marii Britanii
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masini.ro transmite in direct Marele Premiu de Formula 1 de la Silverstone duminica 10 iulie, incepand cu ora 15.

 
 

Siteul masini.ro continua seria transmisiunilor directe ale curselor din Formula 1 din acest sezon. Astfel, Marele Premiu al Marii Britanii, care va avea loc pe celebrul circuit de la Silverstone, va fi tranmis in format live text duminica 10 iulie, incepand cu ora 15:00.

Cursa de la Silverstone este a noua a sezonului in curs de Formula 1 si se anunta una extrem de interesanta, avand in vedere ca ploaia a dat batai mari de cap pilotilor in antrenamentele libere de vineri, dar si in calificarile de sambata.

Mai mult decat atat, Sebastian Vettel nu va mai pleca de data aceasta din pole-position, coechipierul acestuia de la Red Bull, Mark Webber, obtinand cel mai bun timp al calificarilor de sambata. Nu sunt de neglijat nici cei doi piloti Ferrari, Fernando Alonso si Felipe Massa, acestia urmand sa ia startul duminica din linia a doua a grilei, de pe trei si respectiv patru.

Fiti asadar alaturi de masini.ro duminica, incepand cu ora 15 fara cateva minute, urmand ca pentru aproximativ doua ore toate informatiile de pe circuit sa va fie aduse fara intarziere. De asemenea, nu uitati sa folositi tasta F5 sau butonul de refresh al browserului dumneavoastra pentru a putea vedea in timp real ultimele evenimente de la Silverstone!

14:56 Putine minute pana la startul cursei britanice. Prognoza meteo anunta vreme linistita pentru urmatoarele doua ore, dar norii planeaza asupra circuitului de la Silverstone.

15:00 Se pleaca in turul de incalzire.

15:02 Toti pilotii vor lua startul cu pneuri intermediare.

15:04 Vettel il depaseste pe Webber la start si preia deja conducere, in timp ce Button urca pe locul patru.

15:05 Ordinea dupa primul tur: 1. Vettel 2. Webber 3. Alonso 4. Button 5. Massa 6. Di Resta 7. Hamilton

15:06 Felipe Massa il depaseste pe Button si isi recupereaza locul patru. Button este depasit imediat si de Lewis Hamilton, cel care a urcat astfel deja cinci pozitii.

15:08 Vettel are deja un avantaj de aproape doua secunde si jumatate in fata lui Mark Webber.

15:09 Conditiile de circuit sunt cel putin neobisnuite, doua treimi din acesta fiind umede, in timp ce cealalta treime este uscata.

15:10 Finlandezul Heikki Kovalainen este primul pilot care abandoneaza.

15:11 Diferentele dintre primii trei piloti cresc cu fiecare tur. Astfel, Vettel are trei secunde si jumatate in fata lui Webber, care are la randul lui trei secunde in fata lui Fernando Alonso.

15:13 Ordinea dupa 5 tururi: 1. Vettel 2. Webber 3. Alonso 4. Massa 5. Hamilton 6. Button 7. Di Resta 8. Kobayashi 9. Schumacher 10. Sutil

15:16 Cursa este deocamdata una linistita, in conditiile in care toti pilotii asteapta ca circuitul sa se usuce suficient pentru a putea schimba pneurile intermediare.

15:18 Heikki Kovalainen: '' Cutia de viteze a luat-o razna si nu aveam cum sa mai continui.''

15:19 Fernando Alonso se apropie amenintator de Mark Webber, in timp ce Jenson Button ar putea sa fie primul pilot care se va echipa cu pneuri pentru uscat.

15:20 Kobayashi greseste si este depasit de Michael Schumacher.

15:21 Hamilton il ataca pe Felipe Massa, in timp ce Michael Schumacher este primul pilot important care intra la boxe.

15:23 Ordinea dupa 10 tururi: 1. Vettel 2. Webber 3. Alonso 4. Massa 5. Hamilton 6. Button 7. Di Resta 8. Sutil 9. Kobayashi 10. Rosberg

15:24 Reluarile ne arata ca ''eroarea'' lui Kobayashi a fost de fapt un acrosaj produs de Michael Schumacher, germanul fiind cel care a gresit si care a fost nevoit sa faca o oprire la boxe in consecinta.

15:25 Button, Sutil si Kobayashi intra la boxe, in vreme ce si ceilalti piloti se pregatesc sa faca acelasi lucru.

15:26 Circuitul este acum complet uscat, motiv pentru care Webber, Alonso si Hamilton opresc in acelasi timp la boxe.

15:27 Maldonado si Kobayashi au avut o ciocnire pe linia boxelor, in timp ce Sebastian Vettel este ultimul pilot important care opreste la boxe in aceste momente.

15:29 Hamilton este castigatorul opririlor la boxe, britanicul reusind sa urce pe patru. Si Jenson Button se apropie de Felipe Massa, pe care il ataca intr-un duel pentru locul cinci.

15:31 Button urca pe cinci, in vreme ce Hamilton il ataca pe Fernando Alonso. Schumacher este penalizat cu un drive-through pentru incidentul cu Kobayashi.

15:32 Hamilton a urcat pe trei, iar Mark Webber este extrem de aproape de Sebastian Vettel, liderul cursei.

15:33 Ordinea dupa 15 tururi: 1. Vettel 2. Webber 3. Hamiton 4. Alonso 5. Button 6. Massa 7. Di Resta 8. Sutil 9. Rosberg 10. Perez

15:34 Jarno Trulli este al doilea pilot care abandoneaza la Silverstone, Lotus ramanand fara nicio masina in aceasta cursa.

15:36 Vettel pare sa aiba din nou cursa sub control, avand acum un avantaj de peste trei secunde in fata lui Mark Webber.

15:40 Lucrurile par sa se fi linistit din nou pe circuit, pilotii din frunte fiind iarasi despartiti de distante destul de mari.

15:41 Kobayashi este responsabilul cu spectacolul, fiind depasit de Maldonado pentru a-l depasi pe acesta din nou. Cu toate acestea, niponul este penalizat pentru un incident de mai devreme si nu mai are sanse decat teoretice la puncte.

15:44 Alonso il ataca pe Lewis Hamilton, dar britanicul rezista deocamdata.

15:46 Hamilton este primul pilot care face a doua oprire la boxe.

15:48 Kamui Kobayasi abandoneaza dupa o cursa extrem de nefericita.

15:50 Fernando Alonso merge extraordinar si se apropie de locul al doilea ocupat de Webber. Australianul face a doua oprire la boxe insa, ca si Button si Massa.

15:51 Sebastian Vettel opreste si el la boxe, ca si Fernando Alonso.

15:52 Mecanicii Red Bull au comis o eroare incredibila si Fernando Alonso este noul lider al cursei.

15:53 Vettel a cazut pana pe locul trei, Webber este al patrulea, iar pe locul secund este acum Lewis Hamilton. Sebastien Buemi a abandonat si el si au mai ramas doar 20 de piloti in cursa.

15:55 Ordinea dupa 28 de tururi: 1. Alonso 2. Hamilton 3. Vettel 4. Webber 5. Button 6. Massa 7. Rosberg 8. Perez 9. Heidfeld 10. Alguersuari

15:57 Doar doua secunde intre Alonso si Hamilton si doar patru secunde si jumatate intre primii patru piloti.

15:59 Vettel ii sufla in ceafa lui Hamilton, in timp ce Alonso se desprinde in frunte.

16:01 Alonso are un avantaj de nu mai putin de sapte secunde in fata plutonului in acest moment, in vreme ce Vettel nu reuseste inca sa-l depaseasca pe Hamilton.

16:04 Hamilton rezista excelent in fata lui Sebastian Vettel, iar Alonso s-a distantat la aproape zece secunde in frunte.

16:05 Ordinea dupa 35 de tururi: 1. Alonso 2. Hamilton 3. Vettel 4. Webber 5. Button 6. Massa 7. Rosberg 8. Perez 9. Sutil 10. Petrov

16:07 16 tururi pana la final si Sebastian Vettel opreste deja la boxe pentru a treia oara in aceasta cursa.

16:09 Hamilton opreste si el la boxe si iese in spatele lui Sebastian Vettel.

16:10 Mark Webber face si el al treilea pit-stop si iese doar pe locul sase de la boxe.

16:11 Fernando Alonso si Jenson Button opresc si ei. Ibericul iese destul de rapid si pare ca se va impune fara mari probleme la Silverstone.

16:12 Jenson Button abandoneaza dupa o eroare a mecanicilor McLaren.

16:13 12 tururi pana la finalul cursei si Fernando Alonso conduce cu un avantaj relaxat de peste zece secunde.

16:14 Felipe Massa opreste inexplicabil de tarziu la boxe, dar reuseste sa iasa pe locul cinci dupa abandonul lui Button.

16:17 Hamilton este anuntat de la boxe ca va fi nevoit sa conserve combustibil pentru a putea sa termine aceasta cursa.

16:19 Ordinea cu 9 tururi inainte de final: 1. Alonso 2. Vettel 3. Hamilton 4. Webber 5. Massa 6. Rosberg 7. Perez 8. Heidfeld 9. Schumacher 10. Alguersuari

16:20 Webber se apropie amenintator de Hamilton, iar Alonso are acum un avantaj de peste 15 secunde in fata lui Vettel.

16:21 Mark Webber il depaseste fara mari probleme pe Hamilton si urca pe locul trei.

16:23 Au mai ramas doar cinci tururi pana la final, iar podiumul pare deja batut in cuie, Alonso, Vettel si Webber fiind primii trei.

16:25 Sergio Perez se apropie foarte mult de Nico Rosberg si mexicanul se pregateste sa atace locul sapte.

16:27 Massa este la mai putin de sapte secunde distanta de Hamilton si brazilianul l-ar putea ajunge pe pilotul McLaren in curand.

16:28 Webber se apropie la doua secunde de Vettel, iar Massa este acum la patru secunde distanta de Hamilton.

16:29 Doar o secunda ii mai despart pe Vettel si Webber cu doua tururi inainte de final, in timp ce Massa mai are doar o secunda si jumatate pana la Hamilton.

16:30 Ultimul tur de pista si locurile doi si patru se disputa inca.

16:32 Final de cursa. Alonso castiga, Vettel termina pe locul doi, Webber este al treilea, iar Hamilton castiga dramatic duelul cu Massa pentru locul patru.

Clasament final MP Marea Britanie:

1. Fernando Alonso

2. Sebastian Vettel

3. Mark Webber

4. Lewis Hamilton

5. Felipe Massa

6. Nico Rosberg

7. Sergio Perez

8. Nick Heidfeld

9. Michael Schumacher

10. Jaime Alguersuari

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0924 :: 17.79MB