No SSO cookie

LIVE, duminica, ora 15:00: MP de Formula 1 al Germaniei

voteaza
(0/ 0)
LIVE, duminica, ora 15:00: MP de Formula 1 al Germaniei
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masini.ro transmite in direct, in format live text, Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei, duminica 24 iulie, incepand cu ora 15.

 
 

Asa cum probabil v-ati obisnuit, siteul masini.ro transmite in direct a zecea etapa a sezonului 2011 de Formula 1. Duminica 24 iulie, incepand cu ora 15:00, veti fi tinuti conectati cu toate evenimentele care se petrec pe circuitul de la Nurburgring in Marele Premiu al Germaniei.

Dupa o cursa desfasurata in Marea Britanie acum doua saptamani si incheiata cu prima victorie din acest sezon al lui Fernando Alonso, cursa germana din aceasta duminica se anunta mai echilibrata ca niciodata, nu mai putin de patru piloti avand sanse reale la victorie.

Astfel, australianul Mark Webber va pleca pentru a doua oara consecutiv din pole-position, pilotul Red Bull fiind mai determinat ca niciodata sa demonstreze ca nu este a cincea roata de la caruta echipei campioane si ca nu este doar un secund pentru Vettel.

In spatele lui Webber va lua startul in mod surprinzator Lewis Hamilton, cel care a spulberat toate pronosticurile si a demonstrat ca masinile McLaren sunt inca rapide, in vreme ce Sebastian Vettel va pleca in cursa doar de pe trei. In fine, Fernando Alonso va incheia linia a doua a grilei de start, promitand sa dea totul insa pentru a le da din nou mari batai de cap pilotilor Red Bull, asa cum a facut la Silverstone cu doar doua saptamani in urma.

Fiti asadar alaturi de masini.ro inca de la turul de incalzire dinaintea cursei si pana la finele Marelui Premiu al Germaniei si nu uitati sa folositi butonul de refresh al browserului dumneavoastra sau tasta F5 pentru a putea vizualiza ultimele actualizari ale evenimentelor cursei.

14:51 A plouat in Germania pana in urma cu cateva minute, ceea ce inseamna ca am putea sa incepem cursa pe un circuit umed. In alta ordine de idei, Sebastien Buemi va lua startul de pe ultimul loc dupa ce s-au gasit niste nereguli la masina acestuia.

14:53 Christian Horner: '' Mark si Sebastian sunt liberi sa alerge cum doresc. Cu toate acestea, nu ne dorim ca cei doi sa-si faca probleme unul altuia si sa faca echipa sa piarda puncte.''

14:55 Ploaia va mai cadea in aceasta dupa-amiaza, dupa informatiile echipei Red Bull. Nu se stie insa cand se va intampla acest lucru si cat de tare va ploua.

14:57 Ploaia a inceput deja din nou sa cada.

14:59 In ciuda ploii, se pare ca masinile vor incepe cu pneuri slick, si nu cu pneuri intermediare.

15:00 Mark Webber conduce plutonul in turul de incalzire.

15:04 Hamilton il depaseste pe Webber la start, in timp ce Alonso urca pe trei.

15:06 Ordinea dupa un tur: 1. Hamilton 2. Webber 3. Alonso 4. Vettel 5. Rosberg 6. Massa 7. Sutil 8. Petrov 9. Schumacher 10. Button

15:07 Alonso greseste si Sebastian Vettel revine pe trei.

15:08 Schumacher il depaseste pe Vitaly Petrov si urca pe locul opt.

15:09 Lewis Hamilton are un avantaj de aproape doua secunde in fata lui Mark Webber, in vreme ce pista este acum complet uscata, motiv pentru care sistemul DRS este activat pentru prima data.

15:11 Diferenta dintre primii sase piloti este de doar sapte secunde, ceea ce ne face sa credem ca vom avea o cursa extrem de echilibrata si disputata.

15:13 Webber se apropie primejdios de Hamilton, in vreme ce Massa il ataca pe Rosberg, dar nu reuseste sa depaseasca inca.

15:14 Fernando Alonso se apropie si el foarte mult de Vettel, dar nu reuseste inca sa-l atace pe german.

15:15 Alonso il depaseste pe Vettel si revine pe locul trei. Campionul mondial en-titre continua poate cel mai nereusit week-end de cursa al sau din acest an.

15:17 Webber este cel mai rapid pilot de pe circuit si se apropie la mai putin de o secunda de liderul Lewis Hamilton.

15:18 Vettel a pierdut foarte mult timp pe ultimul tur si a fost ajuns din urma de Rosberg si Massa.

15:20 Ordinea dupa 10 tururi: 1. Hamilton 2. Webber 3. Alonso 4. Vettel 5. Rosberg 6. Massa 7. Sutil 8. Schumacher 9. Petrov 10. Button

15:21 Nick Heidfeld a fost acrosat violent de Buemi si germanul de la Renault este primul pilot nevoit sa abandoneze astazi.

15:22 Felipe Massa il depaseste in sfarsit pe Nico Rosberg si isi recapata locul cinci de la start.

15:23 Hamilton, Webber si Alonso sunt unul langa altul pe circuit si avem o lupta extraordinara pentru primul loc.

15:25 Alonso il ataca pe Webber, dar ordinea ramane momentan aceeasi, cu Hamilton pe primul loc, Webber pe doi si Alonso pe trei.

15:27 Webber este primul pilot important care opreste la boxe. Australianul iese pe locul cinci.

15:28 Schumacher face primul pit-stop, in vreme ce Jenson Button este blocat extraordinar de Vitaly Petrov. Britanicul nu are cea mai reusita cursa din ultima vreme.

15:28 Rosberg a oprit si el la boxe, in vreme ce Alonso pierde putin timp in fata lui Hamilton.

15:29 Hamilton si Alonso opresc la boxe in acelasi timp. Massa il depaseste pe Vettel, care opreste si el la boxe.

15:31 Massa este acum primul, fara sa fi oprit la boxe, brazilianul fiind urmat de Webber, Hamilton si Alonso. Australianul a castigat astfel duelul tactic de mai devreme.

15:32 Massa opreste si el la boxe si iese in fata lui Sebastian Vettel. Mark Webber este noul lider al cursei germane.

15:33 Button l-a depasit intre timp pe Vitaly Petrov si a urcat pe locul cinci, fara sa fi oprit insa la boxe.

15:34 Alonso este cel mai lent dintre primii piloti, in vreme ce Webber si Hamilton sunt despartiti de doar cateva zecimi de secunda.

15:36 Massa il depaseste pe Kobayashi, pilot care nu a facut niciun pit-stop, si urca pe locul sapte. In fata sa sunt insa trei piloti care nu au oprit inca la boxe.

15:37 Sutil, Button si Petrov intarzie prima oprire, ceea ce ne face sa credem ca cei trei ar putea adopta o strategie diferita fata de ceilalti piloti cu sanse la puncte.

15:39 Ordinea dupa 22 de tururi: 1. Webber 2. Hamilton 3. Alonso 4. Sutil 5. Button 6. Massa 7. Petrov 8. Vettel 9. Rosberg 10. Schumacher

15:41 Adrian Sutil opreste in sfarsit, in vreme ce Vitaly Petrov pierde foarte multe pozitii si cade pe locul zece fara sa fi oprit inca la boxe.

15:42 Rubens Barrichello este al doilea pilot care abandoneaza astazi, in timp ce Vitaly Petrov opreste in sfarsit la boxe. Button a ramas singurul pilot important fara pit-stop.

15:43 Jenson Button opreste si el dupa 24 din cele 60 de tururi de astazi. Britanicul iese pe opt, dupa Adrian Sutil.

15:46 Diferenta dintre primii trei piloti in acest moment este de sub trei secunde, in vreme ce Felipe Massa si Sebastian Vettel sunt la peste 25 de secunde de Mark Webber.

15:47 Vettel este anuntat ca are probleme la frane. Sa fie acesta motivul pentru care campionul mondial en-titre are cea mai slaba cursa din acest sezon?

15:49 Rubens Barrichello: '' Lucrurile mergeau foarte bine, am avut un start excelent, dar din nefericire mi s-a transmis sa opresc din cauza unei probleme la motor.''

15:52 Din nou, diferenta dintre primii trei piloti se micsoreaza, fiind doar 1,6 secunde intre Webber si Alonso.

15:53 Button se apropie foarte mult de Sutil si se pregateste sa atace locul sapte al germanului.

15:54 Webber este din nou primul pilot care opreste la boxe.

15:55 Mark Webber si-a echipat masina cu un nou set de pneuri soft, ceea ce inseamna ca primii trei piloti vor face cu toti trei opriri la boxe. Hamilton opreste si el si iese in fata lui Webber.

15:56 Webber il ataca pe Hamilton, dar britanicul rezista. Totusi, masina McLaren scoate ceva fum si Hamilton ar putea avea probleme. Intre timp, opreste la boxe si Fernando Alonso.

15:57 Alonso iese de la boxe pe primul loc, dar pierde imediat pozitia in fata lui Lewis Hamilton.

15:58 Hamilton-Alonso-Webber este acum ordinea in frunte, ceea ce inseamna ca strategia Red Bull a esuat de data aceasta in stil mare.

15:59 Ordinea dupa 33 de tururi: 1. Hamilton 2. Alonso 3. Webber 4. Massa 5. Vettel 6. Rosberg 7. Button 8. Sutil 9. Schumacher 10. Kobayashi

16:00 Button il ataca dezlantuit pe Rosberg, pe care il depaseste. Britanicul este acum al saselea. In acelasi timp, Webber face o mica eroare si pierde contactul cu noul lider Hamilton.

16:01 Button este obligat sa faca o oprire neprogramata la boxe din cauza unei probleme hidraulice. Ramane de vazut daca britanicul mai poate reveni in cursa...

16:02 Jenson Button este obligat sa abandoneze, ceea ce inseamna ca Lewis Hamilton ramane singurul pilot McLaren in cursa.

16:03 Rosberg opreste la boxe si isi echipeaza masina cu pneuri soft, ceea ce inseamna ca va trebui sa mai opreasca o data.

16:04 Avantajul lui Hamilton creste la trei secunde in fata lui Alonso, spaniolul avand la randul sau trei secunde in fata lui Webber.

16:07 Massa, Vettel, Sutil, Kobayashi si Petrov nu au oprit inca la boxe pentru a doua oara, ceea ce poate insemna ca cei cinci vor adopta o strategie cu doar doua opriri.

16:09 Rosberg il depaseste pe Kobayashi si urca pe locul sapte, in vreme ce Sebastian Vettel opreste la boxe.

16:11 Vettel se echipeaza cu pneuri soft, deci germanul va mai face o oprire la boxe pana la final. In acelasi timp, Liuzzi abandoneaza, ridicand numarul pilotilor retrasi la patru.

16:12 Felipe Massa face al doilea pit-stop si iese chiar in fata lui Sebastian Vettel. Strategie cu trei opriri asadar si pentru brazilian.

16:13 18 tururi pana la final, iar lucurile par sa se fi linistit in frunte. Hamilton are asadar 3,4 secunde in fata lui Alonso, in vreme ce Webber are peste cinci secunde in spatele pilotului Ferrari.

16:14 Vettel este foarte aproape de Felipe Massa, dar pilotul brazilian rezista exemplar in fata campionului mondial en-titre.

16:16 Ordinea dupa 44 de tururi: 1. Hamilton 2. Alonso 3. Webber 4. Massa 5. Vettel 6. Sutil 7. Rosberg 8. Kobayashi 9. Petrov 10. Schumacher

16:18 Jenson Button: '' As fi putut probabil sa-i depasesc pe Massa si pe Vettel si sa inchei pe patru o cursa care a fost departe de a fi perfecta. Din pacate, sistemul hidraulic a cedat si am fost nevoit sa abandonez. ''

16:19 Schumacher il depaseste pe Vitaly Petrov dupa un duel foarte incins si urca pe locul noua.

16:20 Petrov opreste pentru a doua si ultima oara la boxe, dar rusul are sanse mici sa obtina mai mult de un punct astazi.

16:23 Adrian Sutil opreste si el pentru a doua si ultima oara la boxe, ca si Kamui Kobayashi.

16:24 Vettel este foarte aproape de Massa, dar nu reuseste sa-l depaseasca pe acesta. Probabil ca duelul lor va fi solutionat la boxe, cu ocazia ultimei opriri.

16:26 Ordinea cu zece tururi inainte de final: 1. Hamilton 2. Alonso 3. Webber 4. Massa 5. Vettel 6. Rosberg 7. Sutil 8. Schumacher

16:27 Hamilton este de data aceasta primul pilot dintre cei trei din fata care opreste la boxe.

16:28 Alonso are aproape 18 secunde in fata lui Hamilton, iar spaniolul intarzie cu ultima oprire la boxe.

16:29 Alonso opreste la boxe cu sapte tururi inainte de final si iese destul de mult in spatele lui Hamilton.

16:31 Nico Rosberg opreste la boxe, in vreme ce Mark Webber intarzie inexplicabil.

16:34 Webber nu a oprit inca, dar va iesi cu siguranta pe locul trei dupa ultimul pit-stop. Cea mai interesanta lupta va fi insa cea pentru locul patru, dintre Massa si Vettel.

16:35 Webber opreste intr-un final si iese intr-adevar pe trei. Podiumul pare asadar batut in cuie, cu Hamilton pe primul loc, Alonso pe doi si Webber pe trei.

16:36 Schumacher opreste pentru a treia oara la boxe si iese pe locul opt, dupa Rosberg, dar in fata lui Kobayashi.

16:37 Doar doua tururi pana la final si asteptam inca ultima oprire a lui Felipe Massa si Sebastian Vettel.

16:39 Massa si Vettel raman inca pe circuit si vor face ultima oprire in chiar ultimul tur.

16:40 Ultimul tur. Hamilton se indreapta spre o victorie fantastica, in vreme ce Vettel ii fura locul patru lui Felipe Massa dupa o eroare a mecanicilor Ferrari.

Clasament final MP Germania:

1. Lewis Hamilton( McLaren)

2. Fernando Alonso( Ferrari)

3. Mark Webber( Red Bull)

4. Sebastian Vettel( Red Bull)

5. Felipe Massa( Ferrari)

6. Adrian Sutil( Force India)

7.Nico Rosberg( Mercedes)

8. Michael Schumacher( Nico Rosberg)

9. Kamui Kobayashi( Sauber)

10. Vitaly Petrov( Lotus-Renault)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1378 :: 22.19MB