No SSO cookie

Lewis Hamilton a semnat un contract pe trei ani cu Mercedes

voteaza
(5/ 1)
Lewis Hamilton a semnat un contract pe trei ani cu Mercedes
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa cititi mai multe despre una din cele mai mari miscari din motorsportul modern. Lewis Hamilton pleaca de la celebra echipa McLaren si ajunge in monopostul celor de la Mercedes.

 
 

Britanicul Lewis Hamilton va pleca la finele acestui sezon de la echipa care l-a consacrat, McLaren. Hamilton a semnat un contract pe trei ani cu echipa germana si va pilota monopostul Mercedes incepand cu sezonul urmator.

Din aceasta miscare ne dam seama ca nu-l vom mai vedea pe Michael Schumacher la Mercedes. Nu stim daca va concura pentru o alta echipa sau daca se va retrage definitiv. Cel mai probabil va beneficia de o pozitie onorifica in cadrul echipei. Valoarea contractului lui Hamilton se ridica la 77.5 milioane de euro. Avand in vedere dificultatile tehnice de care s-a ciocnit britanicul de-a lungul sezonului putem spune ca a facut o miscare inteligenta. La urma urmei este pe val si merita sa conduca un monopost stabil, fara probleme. Ca sa va dati seama de amplitudinea acestei miscari, va spunem ca britanicul a fost cu echipa McLaren de la varsta de 13 ani. Desi mai avem cateva curse din actualul sezon, noi abia asteptam sa il vedem pe Hamilton sub cupola Mercedes.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2303 :: 22.11MB