No SSO cookie

Kubica va suferi inca o operatie

voteaza
(0/ 0)
Kubica va suferi inca o operatie
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In ciuda faptului ca toate stirile din ultima vreme spuneau ca recuperarea lui Robert Kubica merge perfect, se pare ca acesta va fi nevoit sa mai suporte o operatie la finele lunii august inainte de a spera la o recuperare completa.

 
 

Polonezul Robert Kubica va suferi o noua operatie la cotul drept la finele acestei luni, urmand ca doar dupa aceea sa poata spera la o recuperare completa. Aceasta stire vine sa spulbere zvonurile din ultima vreme care spuneau ca pilotul de 26 de ani ar putea reveni in Formula 1 chiar din acest sezon.

Kubica a suferit un accident teribil in luna februarie in timpul unui raliu, polonezul fiind obligat sa suporte mai multe operatii la cotul drept, dar si la umar si la picior. Conform ultimelor vesti din anturajul polonezului, acesta nu-si poate inca misca natural mana dreapta, ceea ce il impiedica momentan sa se gandeasca la o revenire in motorsport.

Doctorul Riccardo Ceccarelli, cel care se ocupa de reabilitarea lui Kubica, a explicat motivele pentru care acesta are nevoie de o noua operatie. '' Trebuie sa-l supunem la aceasta operatie pentru a-i elibera mai mult cotul de sub presiune. El are in acest moment cotul putin blocat si nu am putut inca sa lucram la un program de recuperare completa, asa cum ne-am fi dorit. '' a spus italianul.

Cu toate acestea, Ceccarelli s-a declarat optimist in privinta unei recuperari cat mai complete a lui Robert Kubica, spunand despre acesta ca-si misca articulatiile aproape nesperat de bine. Doctorul italian nu a dorit sa pronunte nicio data, dar pare foarte probabil ca polonezul sa revina in Formula 1 la debutul sezonului viitor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1357 :: 22.17MB