No SSO cookie

Kubica se asteapta la o loterie in Brazilia

voteaza
(0/ 0)
Kubica se asteapta la o loterie in Brazilia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Robert Kubica se asteapta la o noua cursa a Braziliei plina de evenimente si de conditii atmosferice nefavorabile, in care norocul si inspiratia vor juca rolurile cheie.

 
 
Pilotul polonez al echipei Renault, Robert Kubica, prevede o cursa in care norocul va juca rolul cel mai important in Marele Premiu al Braziliei, acolo unde conditiile atmosferice se anunta dificile.

Si Grand Prix-ul de anul trecut de la Interlagos a fost puternic afectat de ploaie, iar Kubica se asteapta ca acest lucru sa se repete. De aceea, polonezul a declarat ca orice fel de pronosticuri sunt inutile, sansa si inspiratia de moment urmand sa fie decisive in conturarea ierarhiei finale.

'' Brazilia are o pista destul de ciudata si e extrem de greu sa pronosticam cum ne vom descurca. '' a declarat Robert Kubica, adaugand ca '' Atunci cand ploua, este extrem de dificil sa controlezi monopostul si trebuie sa fii foarte norocos pentru a gasi echilibrul perfect intre tine si masina.''

Kubica si-a amintit si de rezultatul excelent realizat de el anul trecut la Interlagos, cand a reusit sa termine pe pozitia a doua, in urma lui Mark Webber, dar a declarat ca sunt sanse destul de mici ca acest rezultat sa se repete si ca ar avea nevoie de foarte mult noroc pentru aceasta.

Coechipierul lui Kubica, Vitaly Petrov, cel care a fost nevoit sa abandoneze in ultimele doua curse, din Japonia si Coreea de Sud, a fost pe aceeasi lungime de unda cu Robert Kubica, spunand ca-si doreste doar sa aiba o cursa cat de cat linistita, desi stie ca acest lucru va fi greu sa se petreaca.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1250 :: 17.78MB