No SSO cookie

Kubica isi doreste sa castige curse in 2011

voteaza
(0/ 0)
Kubica isi doreste sa castige curse in 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Robert Kubica a declarat ca si-a fixat ca obiectiv pentru sezonul 2011 de Formula 1 obtinerea a cel putin unei victorii de etapa.

 
 
Pilotul polonez de Formula 1 Robert Kubica a declarat ca isi doreste sa se lupte pentru obtinerea a victorii de cursa in sezonul 2011, al doilea sau sezon la teamul Renault.

Kubica a fost una dintre surprizele placute ale sezonului 2010, obtinand nu mai putin de 136 de puncte si clasandu-se in ierarhia finala a pilotilor pe pozitia a opta, foarte aproape de piloti precum Felipe Massa sau Nico Rosberg, piloti care au beneficiat de masini mult mai puternice decat cea a polonezului.

Acum, dupa modificarile de ordin organizatoric si financiar petrecute la Renault, Kubica se declara increzator in capacitatile sale de a-si depasi performantele de anul trecut si este de acord cu managerul echipei, Eric Boullier, cel care a declarat ca echipa trebuie sa-si propuna cateva victorii de etapa in 2011.

Robert Kubica, ajuns la varsta de 26 de ani si castigator al unui mare premiu in Formula 1 pana acum, spune ca nu este dezamagit de faptul ca nu a devenit campion mondial inca, in conditiile in care stie ca pentru a se intampla asa ceva, este nevoie de o conjunctura foarte favorabila.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1420 :: 22.14MB