No SSO cookie

Kubica a trecut cu bine si peste a doua operatie

voteaza
(0/ 0)
Kubica a trecut cu bine si peste a doua operatie
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Starea de sanatate a lui Robert Kubica este buna dupa a doua interventie chirurgicala la care a fost supus, polonezul urmand sa sufere o a treia operatie saptamana viitoare inainte sa fie externat din spital.

 
 
Pilotul polonez de Formula 1 Robert Kubica, grav ranit intr-un accident de raliuri petrecut in Italia in urma cu o saptamana, a fost supus unei interventii chirurgicale de circa noua ore in cursul zilei de vineri. Aceasta a fost a doua operatie a lui Kubica, urmand ca o a treia si ultima sa aiba loc saptamana viitoare.

Dr. Francesco Lanza, chirurgul ortopedic al polonezului, a explicat aceasta a doua interventie chirurgicala, spunand ca aceasta s-a desfasurat asupra partii superioare a bratului drept, deja afectata la un accident petrecut in urma cu cativa ani, si ca a fost nevoie de o grefa de os si de introducerea unei placute metalice in mana pilotului.

In ceea ce priveste starea sanatatii pacientului dupa aceasta operatie, doctorul italian s-a declarat multumit si optimist in acelasi timp. El a spus ca mana lui Kubica a reactionat foarte bine, ca circulatia sangelui a fost restaurata si ca nicio umflatura nu a fost observata, acestea fiind toate semne de bun augur.

Robert Kubica urmeaza sa se intoarca la sectia de Terapie Intensiva a spitalului italian in care este internat pentru o perioada de doua zile, dupa care va urma o ultima operatie si o lunga perioada de recuperare.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1239 :: 22.11MB