No SSO cookie

Kubica, pregatit sa lupte pentru revenire

voteaza
(0/ 0)
Kubica, pregatit sa lupte pentru revenire
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Conform unui comunicat de presa dat publicitatii de echipa de Formula 1 Renault, pilotul Robert Kubica se simte bine dupa prima interventie chirurgicala la care a fost supus si este gata sa lupte pentru a reveni cat mai repede pe circuit.

 
 
Echipa de Formula 1 Lotus-Renault a anuntat printr-un comunicat oficial ca pilotul Robert Kubica este '' gata sa lupte pentru revenirea sa'' si ca acesta a primit bine vestile legate de starea sa de sanatate.

Kubica a suferit leziuni destul de grave la bratul drept in urma unui accident de raliu petrecut la finele saptamanii trecute. Polonezul a fost supus unei interventii chirurgicale, iar starea sa de sanatate se amelioreaza pe zi ce trece dupa acesta, bratul reactionand pana acum exact cum au sperat doctorii.

Polonezul va mai fi supus unor operatii in cursul zilei de joi, pentru tratarea leziunilor de la umarul si piciorul drept, pentru ca dupa trei sau patru zile, sa fie supus unei alte interventii chirurgicale pentru a i se stabiliza cotul drept fracturat. Cu toate acestea, conform declaratiilor oficialilor Renault, pilotul se simte bine din punct de vedere psihologic si este pregatit sa se lupte pentru a reveni pe circuit.

'' Robert va ramane la spitalul Santa Corona pentru urmatoarele doua sau trei saptamani. Se va lua apoi o decizie in ceea ce priveste locul in care se va duce pentru a-si continua recuperarea. '' se mai arata in comunicatul Renault. In ceea ce priveste durata acestei recuperari, aceasta este inca necunoscuta, estimarile fiind intre cinci luni si un an de zile.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1282 :: 22.11MB