No SSO cookie

Hulkenberg a refuzat o oferta de la Virgin

voteaza
(0/ 0)
Hulkenberg a refuzat o oferta de la Virgin
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nico Hulkenberg, fostul pilot de Formula 1 al echipei Williams, a refuzat o propunere de la Virgin, conform declaratiilor managerului sau, cautandu-si in acest moment un loc de pilot de teste la o echipa de top.

 
 
Managerul Willi Weber a dezvaluit intr-o declaratie oficiala recenta ca pilotul Nico Hulkenberg, pe care il reprezinta, a refuzat o oferta de a alerga pentru echipa de Formula 1 Virgin. Weber a mai spus ca pilotul german nu a renuntat inca la F 1 si ca doreste sa-si gaseasca un loc de pilot de rezerva la una dintre echipele de top.

Hulkenberg, in varsta de 23 de ani, a pilotat pentru echipa Williams in 2010, dar a fost inlocuit la capatul sezonului cu venezuelanul Pastor Maldonado, campion in GP 2. In ultimele saptamani, numele sau a fost speculat pe lista posibililor piloti titulari ai echipei Force India, dar in aceasta privinta nu s-a facut niciun anunt oficial, iar favoritii neoficiali par a fi Adrian Sutil si Paul di Resta.

Willi Weber a declarat acum ca pilotul sau nu a dus lipsa de oferte in aceasta perioada, dar ca un loc la Virgin in fata lui Jerome D'Ambrosio nu ar fi fost in niciun fel avantajos pentru german. '' Pentru cineva ca Nico, cu un sezon de Formula 1 deja in spate, nu sunt foarte multe lucrurile pe care le poate invata de la o echipa mica. '' a declarat managerul fostului pilot Williams.

Weber a atacat si deciziile echipelor de a semna cu piloti care platesc pentru locurile lor, spunand ca '' Formula 1 trebuie sa aiba grija pentru ca poate ajunge o societate impartita in doua clase, cu 14 piloti adevarati, valorosi si 10 piloti care platesc pentru a fi acolo. ''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1217 :: 17.78MB