No SSO cookie

Horner: Sa nu ne subestimam rivalele

voteaza
(0/ 0)
Horner: Sa nu ne subestimam rivalele
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Christian Horner, managerul general al echipei de Formula 1 Red Bull, a declarat inaintea Marelui Premiu al Principatului Monaco ca teamul sau nu trebuie sa subestimeze pe Ferrari si pe McLaren si ca lupta pentru titlurile mondiale din acest sezon este departe de a fi incheiata.

 
 

Managerul general al echipei de Formula 1 Red Bull, austriacul Christian Horner, a declarat ca atat Ferrari, cat si McLaren sunt inca in cursa pentru titlurile mondiale din acest sezon si ca acestia nu trebuie ignorati sau subestimati in niciun fel.

Sebastian Vettel a inceput sezonul 2011 intr-un mod entuziasmant, castigand patru dintre primele cinci curse si incheind pe pozitia a doua cealalta cursa. Cu toate acestea, prudenta este cuvantul de ordine la Red Bull, Horner declarand ca diferenta din ierarhia generala provizorie dintre Vettel si urmaritorii acestuia este inselatoare.

'' Diferentele par foarte mari in acest moment, dar nu trebuie sa ne lasam inselati de acestea. Atat Ferrari, cat si McLaren pot reveni oricand si pot intoarce ierarhiile. '' a declarat cel de al carui nume se leaga practic succesele Red Bull.

Horner a raspuns si acuzelor conform carora dominatia Red Bull ucide spectacolul in Formula 1, spunand simplu ca '' treaba mea in acest moment este sa fac lucrurile cat mai putin palpitante cu putinta''.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1127 :: 22.17MB