No SSO cookie

Heidfeld a fost aproape sa-l inlocuiasa pe rusul Petrov

voteaza
(0/ 0)
Heidfeld a fost aproape sa-l inlocuiasa pe rusul Petrov
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nick Heidfeld a dezvaluit ca s-a mai aflat cu putin timp in urma extrem de aproape de a semna cu Renault, atunci punandu-se problema inlocuirii rusului Vitaly Petrov, cel care este acum coechipierul germanului.

 
 
Pilotul german Nick Heidfeld a declarat, dupa numirea sa la Renault in locul lui Robert Kubica, ca a fost extrem de aproape de a semna cu echipa anglo-franceza mai devreme, pentru a fi coechipier cu polonezul si pentru a-l inlocui pe Vitaly Petrov.

In acest fel, se confirma zvonurile ca Petrov a fost pastrat la Renault pentru un al doilea sezon in Formula 1 in primul rand pentru sustinerea sa financiara, si nu neaparat pentru calitatile si abilitatile pe care le-a aratat in sezonul 2010.

'' Cunosc oficialii Renault destul de bine, in conditiile in care pe durata sezonului 2010 am vorbit cu ei de posibilitatea de a veni aici in acest sezon. '' a declarat veteranul german, cel care a mai recunoscut ca se simte ''ciudat'' sa-i ia locul fostului sau coechipier de la echipa BMW, Robert Kubica.


Heidfeld a vorbit si despre sentimentele sale din momentul in care a fost anuntat, la finele anului trecut, ca nu mai este dorit la Sauber. Astfel, germanul a recunoscut ca a fost extrem de dezamagit ca nu a mai putut continua cu echipa elvetiana, dar a spus si ca nu s-a gandit in niciun moment la retragere si ca a fost intotdeauna sigur ca viitorul sau se leaga inca de Formula 1.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0971 :: 17.78MB