No SSO cookie

Hamilton spera in continuare la titlul mondial

voteaza
(0/ 0)
Hamilton spera in continuare la titlul mondial
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lewis Hamilton, campionul mondial din 2008, spera la un nou titlu mondial in acest an, chiar daca pleaca cu sansa a patra dupa Webber, Vettel si Alonso.

 
 

Pilotul britanic al echipei McLaren Mercedes, Lewis Hamilton, este increzator in performantele pe care le poate atinge masina sa in ultimele trei curse ale sezonului si continua sa creada in sansele sale la adjudecarea titlului mondial.

Dupa un Mare Premiu al Japoniei in care ambele monoposturi McLaren au fost surclasate de cele ale teamului Red Bull, atat Hamilton, cat si mecanicii echipei vad in Marele Premiu al Coreei de Sud o sansa de reabilitare si de revenire in lupta pentru titlu. Hamilton nu pare ingrijorat de distanta de 27 de puncte care-l separa in acest moment de liderul clasamentului general Mark Webber, in conditiile in care el a pierdut titlul din 2007 dupa un avantaj asemanator cu doua curse inainte de final.
 

"Devine din ce in ce mai dificil, sunt constient de asta,’’ a declarat campionul mondial din 2008 referitor la sansele sale de anul acesta. "Insa, intr-o situatie de felul asta, intotdeauna ma uit inapoi spre sezonul din 2007 si spre ce s-a intamplat atunci in ultimele doua-trei curse. Am invatat in mai multe ocazii ca un titlu mondial nu este castigat inainte de ultima suflare, asa ca in mod sigur nu am renuntat, a mai spus Hamilton.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1018 :: 22.11MB