No SSO cookie

Hamilton: Am subestimat masina

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Am subestimat masina
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lewis Hamilton a recunoscut ca si-a subestimat propria masina inainte de calificarile din Germania si a dorit sa multumeasca inginerilor McLaren pentru modificarile tehnice de ultim moment care i-au permis sa ocupe locul doi sambata.

 
 

Pilotul britanic Lewis Hamilton s-a declarat extrem de fericit dupa pozitia secunda obtinuta in calificarile din Germania si a admis ca si-a subestimat propria masina inainte de sesiunea de calificari de sambata. Hamilton declarase dupa primele doua sesiuni de antrenamente ca masinile McLaren nu au nicio sansa sa se bata de la egal la egal cu Red Bull si cu Ferrari, in conditiile in care cele doua echipe au cam o secunda avantaj pe un tur.

Acest lucru nu s-a adeverit insa absolut deloc, Hamilton fiind foarte aproape de a obtine chiar un pole-position surpriza pe circuitul de la Nurburgring. In final, britanicul s-a multumit cu locul secund, avand un timp cu mai putin de o zecime de secunda mai lent decat al lui Mark Webber.

'' Recunosc ca am subestimat serios masina si modul in care se va comporta atunci cand va avea putin combustibil la bord. S-a simtit fantastic si a fost probabil cea mai buna sesiune de calificari a noastra din acest an. '' a declarat fericit Hamilton dupa calificari.

Britanicul a dezvaluit si ceva din secretele acestui progres neasteptat, spunand ca upgradeurile de ultim moment ale inginerilor McLaren au functionat de minune. De asemenea, Hamilton a admis ca si ultimele modificari ale FIA au ajutat foarte mult echipa sa, echipa care este din nou pregatita sa se lupte la victorii de cursa.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0843 :: 17.78MB