No SSO cookie

Hakkinen crede ca Schumacher ar trebui sa se retraga cat mai curand

voteaza
(0/ 0)
Hakkinen crede ca Schumacher ar trebui sa se retraga cat mai curand
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mika Hakkinen a declarat ca nu intelege de ce Michael Schumacher a ales sa revina in Formula 1 la varsta lui si spune ca ar trebui sa se retraga cat mai repede, pentru a nu pata,mai mult decat a facut-o deja, o cariera stralucitoare.

 
 
Fostul pilot de Formula 1 si fostul adversar al lui Michael Schumacher, finlandezul Mika Hakkinen, a declarat ca germanul este deja un tragic fost erou si ca ar face bine sa se retraga imediat pentru a nu-si pata mai mult o cariera sclipitoare.

Hakkinen a fost protagonistul unor lupte memorabile cu Michael Schumacher pentru titlul mondial, in special in 1998 si 2000, prima data impunandu-se chiar finlandezul. Acum, dupa o revenire dezastruoasa in Formula 1 a germanului, in conditiile in care acesta a reusit putin mai mult decat jumatate din punctele obtinute de coechipierul sau, Nico Rosberg, Hakkinen crede ca este momentul ca Schumacher sa renunte.

'' Ma intreb de ce Dumnezeu s-a mai intors in cockpit. Vorbim de cel mai de succes om din motorsport, care piloteaza acum in pluton si mai face si greseli ridicole care puteau sa coste vieti omenesti. '' a declarat Hakkinen, facand referire la accidentul provocat de Schumacher in Abu Dhabi, care i-ar fi putut provoca probleme severe lui Vitantonio Liuzzi.

Hakkinen a avut si el un moment dupa retragere in care s-a gandit la revenirea in Formula 1, optand pana la urma pentru campionatul de curse DTM. Finlandezul a recunoscut ca a fost foarte dificil chiar si intr-o competitie mai slab cotata ca F1 sa mai obtina performante stralucitoare, in conditiile in care ''roata timpului nu poate fi oprita de nimeni, iar tinerii nu ofera niciodata cadouri celor mai in varsta.''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1259 :: 22.04MB