No SSO cookie

Glock se declara sigur de locul sau la Virgin

voteaza
(0/ 0)
Glock se declara sigur de locul sau la Virgin
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Timo Glock a declarat ca va ramane aproape sigur la echipa de Formula 1 Virgin in sezonul 2011 si ca isi doreste sa atinga performante mai bune alaturi de aceasta.

 
 
Pilotul german de curse Timo Glock s-a declarat sigur in proportie de 99,9% de locul sau ca pilot in Formula 1 alaturi de echipa Virgin in sezonul 2011. Declaratiile sale vin la scurt timp dupa ce FIA a anuntat lista oficiala a pilotilor confirmati pentru sezonul viitor, Glock neregasindu-se pe aceasta lista.

Timo Glock, in varsta de 28 de ani, a pilotat pentru Virgin si in sezonul 2010, nereusind sa obtina vreun punct. Totusi, germanul a spus in nenumarate randuri ca nu se putea realiza mare lucru in sezonul trecut, avand in vedere conditiile de pregatire, dar ca este optimist in ceea ce priveste anul 2011 la Virgin.

Echipa Virgin a traversat o perioada financiara extrem de neagra, dar, odata cu parteneriatul semnat cu compania ruseasca Marussia Motors, competitivitatea masinilor echipei este asteptata sa creasca. Pe de alta parte, se vorbeste ca firma din Rusia ar dori sa vina cu proprii piloti in F 1, ceea ce l-ar putea costa pe german locul in competitia in care a mai alergat pentru echipe ca Jordan sau Toyota.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1680 :: 22.17MB