No SSO cookie

Glock isi doreste puncte la Bahrain

voteaza
(0/ 0)
Glock isi doreste puncte la Bahrain
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Timo Glock, pilotul echipei Virgin, a declarat ca are teluri mari pentru sezonul 2011 de Formula 1, intentionand sa atace punctele din chiar prima cursa a sezonului, cea de la Bahrain.

 
 
Timo Glock, pilotul german de Formula 1 al echipei Virgin, a declarat ca este increzator in sansele sale si ale echipei sale de a realiza performante deosebite chiar din debutul sezonului 2011. Declaratiile pilotului de 28 de ani au venit cu ocazia lansarii noului monopost Virgin, unul mult mai puternic si mai bine pus la punct decat cel din sezonul trecut.

Virgin, debutanta in sezonul 2010 de Formula 1, a incheiat primul ei sezon pe ultimul loc in ierarhia constructorilor, nereusind sa obtina vreun punct. Lucrurile s-au schimbat insa mult la teamul britanic, colosul rusesc Marussia devenind actionar majoritar, iar belgianul Jerome D'Ambrosio inlocuindu-l ca al doilea pilot pe Lucas Di Grassi.

In aceste conditii, optimismul este la cote inalte la Virgin, iar Glock nu face exceptie, declarand ca poate sa obtina primele puncte ale echipei chiar in prima cursa a anului, cea de la Bahrain. '' Prima cursa a fiecarui sezon se lasa de cele mai multe ori cu multe accidente si probleme tehnice, iar daca noi o sa reusim sa fim puternici din acest punct de vedere, putem sa terminam sus, poate chiar sa obtinem primele puncte. '' a spus indraznet Glock.


Jerome D'Ambrosio, pe de alta parte, s-a multumit sa se declare mandru de viitorul sau debut in Formula 1 si de oportunitatea de a fi primul belgian in Marele Circ dupa 17 ani de absenta.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0900 :: 17.78MB