No SSO cookie

Frank Williams, premiat de BBC

voteaza
(0/ 0)
Frank Williams, premiat de BBC
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Legendarul conducator din Formula 1 Sir Frank Williams a fost distins cu un premiu special de catre BBC, pentru cariera sa extraordinara si pentru lupta continua impotriva adversitatii si a obstacolelor vietii.

 
 
Sir Frank Williams, fondatorul si proprietarul echipei de Formula 1 Williams, a fost premiat de BBC cu distinctia Helen Rollason pentru reusite extraordinare impotriva adversitatii, in cadrul galei de decernare a premiilor pentru personalitatile sportive ale anului 2010.

Sir Frank Williams are un palmares extraordinar din pozitia de conducator de Formula 1. Astfel, echipa sa a cucerit noua titluri ale constructorilor si sapte titluri mondiale la piloti. Toate aceste performante au fost obtinute in conditiile in care britanicul in varsta de 68 de ani este obligat sa se deplaseze cu ajutorul unui scaun cu rotile dupa un accident teribil petrecut in 1986.

Cu ocazia primirii premiului, la Birmingham, Frank Williams a declarat: '' Calatoria mea a fost una extraordinara, pe care as repeta-o oricand daca as fi mai tanar. Nu as schimba nimic, in afara poate ca as incerca sa fiu mai prudent si astfel sa evit accidentele. Nu as fi putut ajunge sa primesc acest premiu fara ajutorul si energia tuturor de la Williams, si in special fara Patrick Head. De asemenea, vreau sa multumesc sotiei si familiei mele, cei care au fost alaturi de mine chiar si in cele mai dificile momente.''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1145 :: 22.16MB