No SSO cookie

Fittipaldi crede ca Schumi va straluci in 2011

voteaza
(0/ 0)
Fittipaldi crede ca Schumi va straluci in 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Emerson Fittipaldi, fost campion mondial de Formula 1, a declarat ca il considera pe Michael Schumacher unul dintre favoritii la titlul mondial in 2011, schimbarile pregatite la masina Mercedes, dar si noile pneuri urmand sa-l ajute consistent pe german.

 
 
Fostul campion mondial de Formula 1 din anii '70, brazilianul Emerson Fittipaldi, crede ca germanul Michael Schumacher va redeveni in 2011 o forta de bagat in seama in Marele Circ.

Brazilianul a dezvaluit ca isi bazeaza afirmatiile pe o discutie avuta cu Ross Brawn, seful echipei Mercedes GP, pentru care piloteaza Schumacher, si ca are incredere ca noile setari ale masinii, precum si noile pneuri Pirelli il vor favoriza pe septuplul campion mondial, aducandu-l inapoi in elita sportului.

Fittipaldi, acum in varsta de 63 de ani, nu crede ca varsta inaintata l-ar putea impiedica pe Schumacher sa atace primele pozitii anul viitor. Astfel, brazilianul il vede inca intr-o forma fizica, dar mai ales psihica de exceptie pe german si crede ca acesta ar putea avea sanse serioase la cucerirea unui al optulea titlu mondial.

Emerson Fittipaldi a dorit sa-i transmita un mesaj si noului campion mondial, Sebastian Vettel. Acesta a spus ca tanarul german trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant si sa incerce sa reziste presiunii care-l va apasa cu siguranta, deoarece sa-ti aperi un titlu mondial este mult mai dificil decat sa-l cuceresti pentru prima data.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1244 :: 22.18MB