No SSO cookie

FIA a aprobat Marele Premiu al Coreei de Sud

voteaza
(0/ 0)
FIA a aprobat Marele Premiu al Coreei de Sud
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

FIA a anuntat ca Marele Premiu al Coreei de Sud se va desfasura conform programului prestabilit, circuitul asiatic aflandu-se la parametrii necesari.

 
 
Federatia Internationala de Automobilism a anuntat, dupa o inspectie de doua zile la Yeongnam, ca Marele Premiu al Coreei de Sud se poate disputa fara probleme asa cum fusese programat. Circuitul sud-coreean a fost catalogat drept ‘’satisfacator’’ si a primit avizul FIA,. In aceste conditii continentul Asia a ajuns la sapte curse in calendarul Formulei 1.


Promoterul cursei, Yung Cho Chung, s-a declarat incantat de finalizarea lucrarilor spre completa satisfactie a Federatiei Internationale de Automobilism, si si-a aratat increderea ca acest circuit va deveni in scurt timp punctul central al motorsportului din Coreea de Sud.
Yung Cho Chung a dorit sa multumeasca FIA pentru sprijinul imens oferit din punctul de vedere al expertizei, al sfaturilor si al cunostintelor impartasite cu organizatorii coreeni. Experienta si indrumarea FIA au fost cruciale pentru buna indeplinire a conditiilor solicitate pentru un Mare Premiu de Formula 1 si pentru finalizarea in timp util a tuturor lucrarilor, a mai declarat acesta.



Pista circuitului masoara 5, 165 km, iar designul acestuia a fost realizat de Hermann Tilke. Tribunele sunt prevazute cu 130.000 de locuri, iar organizatorii asteapta ca acestea sa fie neincapatoare pentru cursa inaugurala, ce va avea loc intre 22 si 24 octombrie.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0928 :: 17.78MB