No SSO cookie

Fauzy, dat afara de la Lotus

voteaza
(0/ 0)
Fauzy, dat afara de la Lotus
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Contractul pilotului de teste Fairuz Fauzy cu echipa de Formula 1 Lotus a fost reziliat inainte de vreme, malaezianul fiind in acest moment in cautare de alte intelegeri cu echipe din Marele Circ.

 
 
Pilotul de rezerva al echipei de Formula 1 Team Lotus, Fairuz Fauzy, a fost concediat de echipa condusa de Tony Fernandes, in ciuda faptului ca malaezianul avea un contract solid pe termen lung semnat cu Lotus.

Fauzy, in varsta de 28 de ani, a efectuat doua zile de teste dupa sfarsitul sezonului competitional 2010, dar a si participat in antrenamentele libere de vineri pe circuitele din Malaezia, Marea Britanie, Germania, Singapore si Abu Dhabi.

'' Saptamana trecuta, Lotus Racing a ales sa-l concedieze prematur pe Fairuz, in ciuda existentei unui contract pe cinci ani. Aceasta mutare nu poate sa fie decat in dezavantajul echipei, in conditiile experientei si cunostiintelor acumulate de Fairuz in ultimele 12 luni petrecute la Lotus. '' a declarat oficial managementul pilotului malaezian.

De asemenea, se pare ca Fauzy a primit deja oferte de la alte echipe de Formula 1 si ca-si doreste sa combine o intelegere de a testa pentru una dintre aceste echipe cu un program de pilotaj intr-un alt campionat decat Marele Circ.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0930 :: 17.84MB