No SSO cookie

Fabio Leimer va testa pentru Sauber in Abu Dhabi

voteaza
(0/ 0)
Fabio Leimer va testa pentru Sauber in Abu Dhabi
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tanarul pilot elvetian Fabio Leimer va testa pentru echipa de Formula 1 Sauber in cadrul testelor de la Abu Dhabi de la finalul acestui sezon.

 
 

Elvetianul Fabio Leimer a fost confirmat oficial ca unul din pilotii echipei Sauber pentru testele dedicate tinerilor care vor avea loc in Abu Dhabi, dupa incheierea actualului sezon de Formula 1. Leimer, in varsta de 22 de ani, va pilota o zi dintre cele trei, celelalte doua fiindu-i dedicate mexicanului Esteban Gutierrez, pilotul de rezerva Sauber din 2011.

Leimer a participat in GP 2 in ultimele doua sezoane, facand parte din echipele Ocean Racing Technology si Rapax. Acesta a izbutit chiar sa castige doua curse, ambele in Spania, pe circuitul de la Barcelona. Totusi, elvetianul nu a dat impresia unui pilot foarte constant si a incheiat in clasamentul general pe 19, in 2010, si pe 14, in 2011.

Cu toate acestea, echipa Sauber, care are cei mai tineri piloti din Formula 1 in acest moment, pe Sergio Perez si Kamui Kobayashi, a vazut un potential mare in elvetian. '' Visul oricarui pilot de curse este sa ajunga macar o data in Formula 1. Faptul ca acest vis devine acum realitate pentru mine este incredibil si vreau sa savurez fiecare moment. '' a declarat Leimer

In afara elvetianului si a lui Esteban Gutierrez, in cadrul testelor de la Abu Dhabi au fost deja confirmati Jean-Eric Vergne pentru Red Bull, Jules Bianchi pentru Ferrari, Sam Bird de la Mercedes, Mirko Bortolotti, proaspatul campion din Formula 2, pentru Williams si Adrian Quaife-Hobbs pentru Virgin.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2088 :: 22.11MB