No SSO cookie

Echipele de Formula 1, nemultumite de calendarul din 2012

voteaza
(0/ 0)
Echipele de Formula 1, nemultumite de calendarul din 2012
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mai multe echipe din F1 s-au declarat nemultumite de modul in care arata calendarul pentru sezonul viitor, acesta putand fi modificat in viitorul apropiat.

 
 

Majoritatea echipelor din Formula 1 s-au aratat nemultumite de modul in care a fost trasat calendarul pentru sezonul 2012, declarand ca acesta a fost realizat fara sa se tina cont de nevoile pilotilor si echipelor si de oboseala care s-ar putea acumula la un moment dat.

Conform programarii lui Bernie Ecclestone si a Federatiei Internationale de Automobilism, luna noiembrie ar aduna in doar patru saptamani trei curse desfasurate pe continente diferite, in Asia, America de Nord si America de Sud, aceasta situatie fiind una inacceptabila conform FOTA (Asociatia Echipelor de Formula 1).

Nu mai putin de 11 dintre cele 20 de grand-prixuri din sezonul viitor vor necesita deplasari lungi din partea echipelor, majoritatea dintre acestea avand sediul central in Europa. In aceste conditii, managerii principalelor echipe si-au exprimat ingrijorarea in ceea ce priveste oboseala pilotilor, dar si in ceea ce priveste cheltuielile ridicate care vor necesita un efort financiar sporit din partea echipelor.

Cu toate acestea, Bernie Ecclestone a declarat ca nu are nicio intentie in a modifica programul viitorului sezon, program care a fost deja aprobat de FIA. '' Nu trebuie sa mearga daca nu vor s-o faca. '' a declarat Ecclestone in privinta deplasarilor lungi. '' Ar trebui sa fie multumiti ca exista atatea curse care le aduc lor foarte multi bani. '' a adaugat mogulul F1 cu referire la patronii teamurilor din ''Marele Circ''.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0891 :: 22.11MB