No SSO cookie

Ecclestone isi pregateste succesorul

voteaza
(0/ 0)
Ecclestone isi pregateste succesorul
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

David Campbell a fost numit responsabil cu marketingul si publicitatea din Formula 1 de catre Bernie Ecclestone, cel care pare inclinat sa cedeze sefia F1 acestuia.

 
 
Speculatiile conform carora Bernie Ecclestone, bossul Formulei 1, pregateste terenul pentru cel care ii va lua locul in momentul in care va alege sa se retraga, au crescut dupa numirea lui David Campbell intr-un rol important de marketing in cadrul F 1.

Campbell are o carte de vizita impresionanta, iar asteptarile lui Ecclestone sunt ca Marele Circ sa creasca din punct de vedere al marketingului pe fondul recesiunii economice. Cea mai importanta realizare a lui Campbell este rebranduirea Domului Millenium din Londra, cel care este in acest moment unul dintre cele mai cautate locuri de organizare a concertelor. De asemenea, de numele lui Campbell se leaga si succesul Virgin Radio, al carui manager a fost o perioada.

David Campbell va manageria Clubul Paddock, care se ocupa de protocolul din jurul curselor, precum si compania elvetiana Allsport Management, cea care comercializeaza publicitatea din jurul aproape fiecarui circuit de Formula 1.

Se pare insa ca pentru Campbell acesta va fi doar un prim pas, Ecclestone, in varsta de 80 de ani, pregatindu-i sefia Formulei 1, in cazul in care va reusi sa improspateze marketingul si publicitatea sportului.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0887 :: 17.78MB