No SSO cookie

Ecclestone: India va fi gata la timp

voteaza
(0/ 0)
Ecclestone: India va fi gata la timp
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bernie Ecclestone a declarat ca Marele Premiu de Formula 1 al Indiei va avea loc asa cum a fost programat si ca organizatorii indieni au facut o treaba foarte buna.

 
 

Bernie Ecclestone s-a declarat increzator in ceea ce priveste sansele ca Circuitul International Buddh sa poata gazdui in acest an Marele Premiu de Formula 1 al Indiei. Aceasta cursa ar urma sa aiba loc intre 28 si 30 octombrie, conform programului initial FIA, dar circuitul inca nu a primit avizul de a organiza cursa.

Charlie Whiting, delegatul FIA pe motive de securitate, va fi cel care va decide daca circuitul indian va primi avizul final cu ocazia unei vizite ce va avea loc la sfarsitul lunii august. Ingrijorarea este inca mare in Formula 1, in conditiile in care circuitul sud-coreean, care debuta anul trecut in F1, nu a primit avizul final decat cu doua saptamani inainte de programarea cursei.

Totusi, Bernie Ecclestone spune ca acea situatie nu se va mai repeta si ca organizatorii indieni au facut o treaba foarte buna. '' Nu am nici cea mai mica indoiala ca circuitul va fi unul din cele mai frumoase din Formula 1 si ca va fi gata la timp. '' a declarat octuagenarul.

In ceea ce priveste ratiunile pentru care Formula 1 a ajuns in India, Ecclestone a declarat: '' Trebuie sa nu uitam faptul ca India este din punct de vedere economic in acest moment una din primele cinci tari din lume. Asadar, pentru noi, a fost foarte important sa ajungem in India. ''

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0913 :: 22.11MB