No SSO cookie

Ecclestone: Sunt dezamagit, dar nu aveam ce sa facem

voteaza
(0/ 0)
Ecclestone: Sunt dezamagit, dar nu aveam ce sa facem
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bernie Ecclestone s-a declarat mahnit de anularea cursei de Formula 1 din Bahrain, spunand insa in acelasi timp ca aceasta a fost decizia care se impunea in conditiile actuale din statul asiatic.

 
 
Cu toate ca a recunoscut ca este putin dezamagit ca Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului nu va mai fi disputat asa cum era programat, Bernie Ecclestone a spus si ca aceasta decizie trebuia luata si ca nu a ''avut ce sa faca''.

Protestele anti-guvern ce au luat amploare in ultimele saptamani in Bahrain au fortat oficialii Formula 1 sa anuleze Grand Prix-ul care ar fi trebuit sa deschida sezonul 2011 si sa aiba loc in data de 13 martie. Acesta ar putea fi totusi reprogramat spre sfarsitul sezonului, cu toate ca este greu de crezut ca se va gasi o data disponibila intr-un calendar si-asa supraaglomerat.

'' Este extrem de trist ca statul Bahrain a trebuit sa se retraga de la organizarea acestei curse. Uram intregii natiuni numai bine in conditiile in care se incepe vindecare acestei tari. ''
a declarat Ecclestone, cel care a mai dorit sa sublinieze si faptul ca decizia neorganizarii cursei a apartinut in primul rand oficialitatilor asiatice, si nu organelor de conducere ale Formula 1 sau ale Federatiei Internationale de Automobilism.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1224 :: 22.17MB