No SSO cookie

Doi piloti il vor inlocui pe Fauzy la Lotus

voteaza
(0/ 0)
Doi piloti il vor inlocui pe Fauzy la Lotus
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa Lotus il va inlocui pe fostul pilot de teste Fairuz Fauzy cu doi alti piloti, care vor fi adusi din GP 2 si a caror identitate este inca necunoscuta.

 
 
Echipa de Formula 1 Team Lotus va folosi doi piloti din cadrul nou formatei echipe de GP 2, AirAsia, pentru a-l inlocui pe Fairuz Fauzy in rolul de pilot de rezerva.

Malaezianul Fauzy tocmai a fost anuntat oficial de rezilierea contractului cu Lotus, in ciuda faptului ca acesta a semnat in 2010 o intelegere pe o durata de nu mai putin de cinci ani. Motivele pentru care Fauzy a fost concediat sunt necunoscute, potrivit managementului acestuia.

Succesorul lui Fauzy va fi ales dintre pilotii unei alte echipe detinute de Tony Fernandes, proprietarul Lotus, AirAsia. Identitatea acestora este inca necunoscuta.

Fernandes a declarat: '' Vor fi doi piloti carora le vom oferi oportunitatea de a face pasul dintre GP 2 si Formula 1.'' In privinta lui Fauzy, Fernandes nu a vrut sa faca nicio declaratie oficiala.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0729 :: 17.78MB