No SSO cookie

De la Rosa tinteste revenirea in Formula 1

voteaza
(0/ 0)
De la Rosa tinteste revenirea in Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pedro de la Rosa, noul pilot de teste Pirelli, asteapta sa revina cat mai curand in Formula 1, fiind dispus la o colaborare cu Hispania.

 
 
Spaniolul Pedro de la Rosa, fost pilot al echipelor McLaren, Ferrari si BMW, spera ca noul sau rol de pilot de teste pentru Pirelli sa-l ajute sa revina in Formula 1 de anul viitor.

De la Rosa a fost angajat de firma italiana de pneuri ca pilot de dezvoltare in urma concedierii sale din functia de pilot al echipei Sauber, pentru care a concurat pe durata sezonului 2010.

Ibericul a recunoscut ca isi doreste mai mult decat orice sa concureze din nou incepand cu sezonul viitor, fiind dispus la o colaborare cu echipa Hispania, in cazul in care proiectul va fi unul indeajuns de solid. Totusi, de la Rosa a declarat ca nu este sigur daca experienta pe care o va acumula alaturi de Pirelli il va aduce inapoi in circuitul Formulei 1.

Pedro de la Rosa s-a referit si la decizia echipei Sauber de a-l inlocui cu Nick Heidfeld pentru ultimele cinci curse ale sezonului in curs, catalogand-o ca pe una ciudata. Decizia a devenit si mai ciudata din punctul de vedere al ibericului in momentul in care mexicanul Sergio Perez a fost anuntat ca pilot oficial Sauber pentru sezonul viitor, acesta urmand sa-l secondeze pe japonezul Kamui Kobayashi.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0781 :: 17.78MB