No SSO cookie

De la Rosa revine la McLaren

voteaza
(0/ 0)
De la Rosa revine la McLaren
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pedro de la Rosa este noul pilot de rezerva al echipei de Formula 1 McLaren, ibericul revenind la teamul pentru care a mai evoluat timp de sapte ani in trecut.

 
 
Spaniolul Pedro de la Rosa va reveni in cadrul echipei de Formula 1 McLaren Mercedes, pentru care va indeplini rolul de pilot de rezerva si de teste incepand cu sezonul 2011.

De la Rosa a mai facut parte din echipa McLaren intre sezoanele 2003 si 2010, participand chiar si la noua curse de Formula 1 pentru teamul britanic. In 2010, ibericul de 40 de ani a facut parte din echipa Sauber, de la care a fost insa concediat, pentru ca, pana in urma cu o zi, sa ocupe postul de pilot de teste pentru furnizorul de pneuri Pirelli.

'' Dintre toate echipele pentru care am pilotat in Formula 1, McLaren este cea care se simte cu adevarat acasa pentru mine. '' a fost prima declaratie a lui Pedro de la Rosa dupa anuntul oficial al revenirii sale la echipa ''sagetilor argintii''.

Martin Whitmarsh, managerul McLaren, s-a declarat si el incantat de noul contract semnat cu De la Rosa, pe care l-a apreciat drept un pilot cu o mare experienta, extrem de motivat si foarte atent la detalii. In ceea ce priveste soarta lui Gary Paffett, actualul pilot de rezerva al echipei McLaren, se pare ca acesta va fi pastrat si el ca pilot de teste al teamului britanic.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1072 :: 15.08MB