No SSO cookie

Data primei infatisari in cazul numelui Lotus a fost fixata

voteaza
(0/ 0)
Data primei infatisari in cazul numelui Lotus a fost fixata
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Prima infatisare in cazul disputei pe folosirea numelui Lotus in Formula 1 va avea loc lunea sau martea viitoare, la Curtea Suprema din Londra.

 
 
Batalia legala pe drepturile de folosire ale numelui Lotus in Formula 1 va incepe in mod oficial cu o prima infatisare in fata Curtii Supreme de la Londra.

Echipa Team Lotus, detinuta de omul de afaceri Tony Fernandes, si Grupul Lotus, cel care a semnat recent un parteneriat cu echipa de Formula 1 Renault, parteneriat din care a rezultat echipa Lotus-Renault, sustin amandoua ca detin drepturile asupra utilizarii numelui Lotus.

In aceste conditi, in ziua de luni sau marti din saptamana care urmeaza va avea loc o audiere preliminara, audiere care va hotari daca va fi nevoie ca acest caz sa ajunga la tribunal pentru un proces in adevaratul sens al cuvantului. Oficialii Team Lotus au declarat ca sunt aproape covinsi ca acest caz va ajunge mai departe, in conditiile in care o decizie este extrem de greu de luat pe baza probelor existente, probe dificile si neconcludente.

De partea cealalta, presedintele Grupului Lotus, Dany Bahar, a declarat ca, in cazul in care nu se va lua o decizie dupa audierea preliminara, cel mai probabil se va ajunge la o intelegere intre cele doua parti in afara tribunalului. In acest fel, Bahar sugereaza ca firma sa se gandeste sa ofere o compensatie financiara echipei lui Tony Fernandes pentru a renunta la folosirea numelui mult disputat.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1122 :: 22.18MB