No SSO cookie

Coulthard: Massa ar putea pleca de la Ferrari la finele acestui sezon

voteaza
(0/ 0)
Coulthard: Massa ar putea pleca de la Ferrari la finele acestui sezon
Formula 1 · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cu toate ca oficialii echipei Ferrari au declarat ca nu au de gand sa-i rezilieze contractul lui Felipe Massa inainte de finalul sezonului 2012, fostul pilot David Coulthard crede ca italienii ar putea fi fortati de evolutiile slabe ale brazilianului din acest campionat.

 
 

Fostul pilot de Formula 1 David Coulthard, acum comentator pentru BBC, este de parere ca brazilianul Felipe Massa ar putea pleca de la Ferrari la finele acestui sezon. Scotianul spune ca oficialii scuderiei italiene ar putea fi fortati de evolutiile slabe ale brazilianului din ultima vreme sa-i rezilieze contractul valabil pana la sfarsitului anului 2012.

'' In Formula 1, orice este posibil si va spun acest lucru din experienta mea de 17 ani in acest sport. '' si-a inceput discursul Coulthard, care a adaugat: '' Felipe este un tip foarte de treaba, care stie sa se faca placut si care piloteaza cu inima. Cu toate acestea, este clar ca nu mai este acelasi dinaintea accidentului din Ungaria din 2009, asa ca Ferrari nu cred ca are alta varianta decat sa caute un alt pilot. ''

Coulthard, care a pilotat in Formula 1 pentru Williams, McLaren si Red Bull, obtinand 13 victorii de cursa si 62 de podiumuri, a mai spus ca presiunea este foarte mare in ''Marele Circ'' si ca inclusiv Sebastian Vettel este sub presiune intotdeauna, de aceea ar fi mai bine poate pentru Massa sa plece de la Ferrari si sa-si continue cariera la o echipa mai mica.

Felipe Massa a avut un sezon slab pana acum, fiind invins mai mereu in curse de coechipierul sau, Fernando Alonso. Brazilianul nu se poate lauda in 2011 decat cu patru clasari pe locul cinci, in vreme ce Alonso are o victorie de cursa si opt podiumuri.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (2)

scris de carmenflorin

Trebuie sa sti sa te retragi cand trebuie, macar sa te retragi in glorie, sa nu astepti sa te elimine.

scris de sims

se mai intampla sa ai si evolutii mai putin stralucite

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0844 :: 22.11MB