No SSO cookie

Buurman inca spera la un loc in Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Buurman inca spera la un loc in Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Yelmer Buurman, unul din pilotii de teste Force India din Abu Dhabi, a declarat ca spera ca evolutia sa sa-i fi convins pe oficialii echipei indiene ca merita un loc constant in Formula 1.

 
 
Pilotul olandez Yelmer Buurman a declarat ca spera ca, dupa testele realizate alaturi de echipa Force India, sansele sale de a prinde un loc in Formula 1 sa fii crescut.

Buurman a concurat pana acum in GP2 si in Formula Superleague, reusind in cea de-a doua competitie sase victorii in trei sezoane. In sezonul recent incheiat, olandezul nu a mai avut sansa sa participe in GP2, bugetul precar fiind principala cauza a acestui lucru.

Olandezul a participat la testele de la Abu Dhabi pentru echipa Force India, reusind timpi semnificativ mai slabi decat cei ai lui Paul di Resta, celalalt pilot de teste Force India. Totusi, olandezul a declarat ca este multumit de evolutia sa, acuzand in acelasi timp o problema mecanica, problema ce l-ar fi impiedicat sa piloteze la adevarata sa valoare.

In aceste conditii, Yelmer Buurman se declara multumit de primul sau contact cu Formula 1, spunand ca sentimentul de a pilota un monopost de F1 nu este comparabil cu niciun altul. El spera in continuare sa prinda un loc de pilot titular la Force India, cu toate ca, o recunoaste chiar el, va fi extrem de dificil, in conditiile unei concurente acerbe.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0936 :: 17.78MB