No SSO cookie

Button scapa fara penalizari si ramane castigator al cursei de la Montreal

voteaza
(0/ 0)
Button scapa fara penalizari si ramane castigator al cursei de la Montreal
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jenson Button nu a fost penalizat pentru niciunul dintre cele doua incidente in care a fost implicat in timpul cursei din Canada si se poate acum bucura de victoria din Marele Premiu de la Montreal.

 
 

Stewarzii Marelui Premiu de Formula 1 al Canadei au anuntat oficial ca nu se va lua nicio masura disciplinara impotriva lui Jenson Button pentru incidentele in care a fost implicat impreuna cu Fernando Alonso si Lewis Hamilton. Button ramane cu performanta obtinuta pe circuit si se poate acum bucura pe deplin pentru prima sa victorie din acest sezon.

Britanicul a fost investigat pentru incidentul la finele caruia Lewis Hamilton, coechipierul acestuia de la McLaren, a fost obligat sa abandoneze, dar si pentru ciocnirea cu Fernando Alonso din turul 38, atunci cand ibericul de la Ferrari a abandonat la randul sau.

Pentru niciuna dintre coliziuni Button nu a fost gasit vinovat, ambele fiind caracterizate de stewarzii canadieni drept ''incidente de cursa''. In ceea ce priveste coliziunea cu Lewis Hamilton, se pare ca Button nu l-a observat pe colegul sau atunci cand acesta se pregatea sa-l atace, motiv pentru care castigatorul cursei a incercat sa ia trasa normala din acel loc al circuitului si l-a acrosat pe Hamilton, care incerca sa depaseasca exact prin acelasi spatiu.

Incidentul dintre Button si Alonso a fost putin mai delicat, dar cu toate acestea, dupa revizuirea inregistrarii video si a declaratiilor pilotilor si oficialilor, s-a decis ca niciunul dintre piloti nu a provocat acel accident si nici nu l-ar fi putut evita.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0659 :: 17.78MB