No SSO cookie

Button: Avem mult de lucru pentru Silverstone

voteaza
(0/ 0)
Button: Avem mult de lucru pentru Silverstone
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Jenson Button a declarat ca prefera sa uite cursa de la Valencia, la finele careia a obtinut doar locul sase, si ca se gandeste deja la cursa de la Silverstone, pe care McLaren insa trebuie sa o pregateasca foarte bine.

 
 

Jenson Button, pilotul de Formula 1 al echipei McLaren Mercedes, se gandeste deja la Marele Premiu al Marii Britanii, dupa o evolutie nereusita in cursa de la Valencia. Button a incheiat doar pe locul sase si a dat vina esecului sau pe sistemul KERS, sistem care a cedat la jumatatea cursei.

Fostul campion mondial venea dupa o cursa exceptionala in Canada, acolo unde a obtinut victoria dupa o depasire in fata lui Sebastian Vettel in chiar ultimul tur. Weekendul de cursa de la Valencia insa a fost unul foarte slab pentru Button, cel care a obtinut doar locul sase in calificari, a fost depasit apoi la start de Nico Rosberg, pentru ca in final sa obtina tot locul sase.

Cu toate acestea, Button este de parere ca ar fi putut salva cat de cat cursa de la Valencia daca sistemul KERS nu i-ar fi cedat si l-ar fi putut depasi pe brazilianul Felipe Massa, fata de care se apropiase la un moment dat la doar cateva secunde.

Acest lucru nu s-a intamplat si Jenson Button a tinut sa-i avertizeze pe oficialii McLaren ca acestia trebuie sa munceasca serios inaintea cursei de la Silverstone pentru a putea sa se lupte din nou de la egal la egal cu masinile Red Bull Racing.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0853 :: 22.11MB