No SSO cookie

Button asteapta prelungirea contractului cu McLaren

voteaza
(0/ 0)
Button asteapta prelungirea contractului cu McLaren
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul britanic Jenson Button a declarat ca asteapta ca intelegerea sa cu McLaren sa fie prelungita cu un an, pana la finele sezonului 2012.

 
 

Pilotul britanic de Formula 1 Jenson Button a declarat ca isi doreste sa ramana la McLaren si in 2012 si ca asteapta sa i se prelungeasca contractul. Actuala intelegere dintre Button si McLaren expira la finele acestui sezon, dar cuprinde o clauza care permite echipei prelungirea unilaterala cu inca un an.

Cu toate acestea, se pare ca oficialii McLaren doresc sa-i ofer e lui Button un contract pe o durata mai lunga, contract cu care britanicul nu ar fi de acord deocamdata. '' Vreau sa raman la McLaren anul viitor si astept ca echipa sa activeze clauza de prelungire automata a contractului. '' a declarat fostul campion mondial dupa cursa de la Spa.

In ceea ce priveste momentul in care se gandeste ca s-ar putea retrage, Button, in varsta de 31 de ani, a declarat: '' Nu stiu cat o sa mai pot concura la un nivel inalt, dar deocamdata ma simt extraordinar in Formula 1 si nici prin cap nu-mi trece sa renunt. Probabil ca nici Michael( n.r.: Schumacher) sau Rubens( n.r.: Barrichello) nu si-ar fi imaginat acum zece ani ca vor putea alerga in 2011 in Formula 1, dar iata ca o fac si o fac bine, asa ca nu stie niciodata cum as putea sa-i egalez...''

De asemenea, Button, care se afla in acest moment pe locul patru in ierarhia generala a pilotilor, a declarat ca si-ar dori sa concureze si in alte divizii de motorsport dupa retragerea din Formula 1. '' As vrea sa concurez la Le Mans macar o data si as dori sa fac parte dintr-o echipa de piloti intr-o divizie a motorsportului. Nu cred ca as incerca raliurile, totusi, dar cu siguranta, dupa retragerea din F1 o sa mai aveti de-a face cu mine. '' a spus britanicul.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0622 :: 17.78MB