No SSO cookie

Button: Sunt multumit de evolutia de astazi

voteaza
(0/ 0)
Button: Sunt multumit de evolutia de astazi
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jenson Button, pilotul de Formula 1 al echipei McLaren Mercedes, s-a declarat multumit de modul in care au evoluat antrenamentele libere de vineri din Turcia pentru el si pentru echipa sa.

 
 

Jenson Button a declarat, la finele celor doua sesiuni de antrenamente libere disputate vineri pe circuitul de Formula 1 al Turciei, ca este multumit de evolutia monopostului sau McLaren Mercedes. Button a reusit cel mai rapid tur de pista al sesiunii de dupa-amiaza, dupa ce dimineata, in conditii de ploaie, britanicul a ales sa nu riste si a efectuat doar doua tururi de pista.

'' Masina s-a comportat rezonabil si una peste alta sunt satisfacut de evolutia noastra de astazi. Sigur, intotdeauna este loc de mai bine, dar am realizat un progres bun si am cules suficiente date care se pot dovedi pretioase in economia calificarilor si a cursei de aici. '' a declarat Jenson Button.

Cu toate acestea, fostul campion mondial a avut si cateva nemultumiri, acestea indreptandu-se impotriva circuitului de la Istanbul, mai exact impotriva unor denivelari aflate in virajul 12. '' A fost dificil sa facem masina sa treaca peste acele denivelari bine, dar cu timpul a fost parca mai bine.'' a spus pilotul McLaren.

Button a dezvaluit si faptul ca inginerii McLaren nu au reusit sa incorporeze inca toate upgradeurile tehnice pe care si le propusesera pentru acest week-end, lucru care il face pe pilot sa fie putin pesimist in ceea ce priveste viteza de care va fi capabila masina sa in cursa de duminica.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1026 :: 22.11MB