No SSO cookie

Buemi promite evolutii mai bune in 2011

voteaza
(0/ 0)
Buemi promite evolutii mai bune in 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul Toro Rosso Sebastien Buemi a declarat ca va face tot posibilul pentru a-si imbunatati evolutiile in 2011 si pentru a face uitate ultimele cinci curse ale sezonului 2010, in care nu a obtinut decat un punct.

 
 
Sebastien Buemi, pilotul elvetian al echipei de Formula 1 Toro Rosso, a marturisit ca-si doreste sa faca tot posibilul pentru a avea evolutii mai bune in sezonul 2011 fata de cele din sezonul precedent si si-a angajat in acest scop un nou inginer, un trainer, dar si un psihoterapeut.

Buemi, in varsta de 22 de ani, si-a depasit in mod constant coechipierul, pe Jaime Alguersuari, pe aproape toata durata sezonului 2010, dar in ultimele cinci curse s-a clasat de fiecare data pe ultimele locuri, nemaireusind sa impresioneze pe nimeni. In clasamentul general, elvetianul a incheiat pe locul 16, dupa ce a acumulat opt puncte, cu trei mai mult decat colegul sau de echipa.

Echipa Toro Rosso a lasat sa se inteleaga ca atat Buemi, cat si Alguersuari vor fi pastrati in 2011 la echipa, dar nu a facut inca niciun anunt oficial cu privire la acest aspect. Mai mult, Helmut Marko, unul din oficialii Red Bull, a declarat recent ca Alguersuari '' se afla pe drumul cel bun'', in timp ce Buemi '' s-a chinuit pe finalul sezonului. ''

In replica, tanarul elvetian a declarat ca nu doreste sa-si caute scuze, dar ca promite ca va face tot posibilul pentru a progresa si pentru a multumi echipa care a avut incredere in el inca de la o varsta destul de cruda pentru Formula 1. Buemi a raspuns si speculatiilor conform carora el si coechipierul sau se afla sub presiunea lui Daniel Ricciardo, spunand ca nu se teme de nimeni, ca are incredere in el si ca nu este ingrijorat ca este mai lent decat cineva.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0805 :: 17.78MB